Theatersport groeit in Den Haag


Vereniging viert komst 50e lid

DEN HAAG, 20100913 -- Improfessioneel, de grootste theatersportvereniging van Den Haag, viert de komst van het 50e lid op zaterdag 9 oktober aanstaande met een verrassende jubileumsvoorstelling tegen clownsvereniging Cosa Nosa in theater In de Steeg.

Theatersportvereniging Improfessioneel is in ruim een jaar tijd van een groep enthousiaste cursisten uitgegroeid tot de grootste en meest actieve theatersportvereniging van Den Haag.

De komst van het 50e lid van de vereniging wordt gevierd met een voorstelling in theater In de Steeg, in Den Haag op zaterdag 9 oktober. Kaarten a 5 euro zijn te reserveren via wedstrijd@improfessioneel.nl

Improfessioneel organiseert regelmatig workshops, waarin de deelnemers kennismaken met theatersport. Deze vorm van improvisatietheater is in ons land vooral bekend geworden door de Lama's. Bij theatersport speelt een team van vier personen samen allerlei korte scènes. Hierbij improviseren zij alles, aan de hand van suggesties van de toeschouwers. Iedereen kan aan theatersport doen. Het improviseren oefen je spelenderwijs.

Cursusaanbod Improfessioneel
Wie interesse heeft in het nieuwe cursusaanbod van theatersportvereniging Improfessioneel kan via www.improfessioneel.nl meer informatie krijgen.





Ingezonden persbericht