Prinses Arnerijntje opent nieuwe KidsStore in Arnhem


Zaterdag 9 oktober in het MusisKwartier

ARNHEM, 20101007 -- Op zaterdag 9 oktober is het een groot kinderfeest in de binnenstad van Arnhem. Om 13.00 uur zal Prinses Arnerijntje officieel de Musis KidsStore openen in het Musis Kwartier in Arnhem. Alle kinderen mogen haar hiermee helpen. Oefen alvast de achterstevorenondersteboventerugdraaidans en help de prinses deze belangrijke taak te vervullen.

In de KidsStore is van alles voor kinderen te doen. Zo is er onder andere een enorme skelterbaan, een knutsel- en spelletjeshoek en zijn er diverse Disneyfilms te bekijken. Op sommige dagen zijn er speciale kinderworkshops zoals buttons maken of een kinderbakkerij. Ook zijn er speciale voorstellingen van POP!?, is er een ballonnenclown aanwezig of een professionele kinderschminker die de kinderen omtovert in hun favoriete figuur. Ook Sinterklaas wordt natuurlijk niet vergeten... Dit alles gebeurt onder professionele kinderbegeleiding. Het actuele programma met activiteiten is te vinden op www.musiskwartier.nl

Musis ConceptStore
De KidsStore is een onderdeel van de Musis ConceptStore. De aftrap van de ConceptStore was eind augustus met de Avantgarde Stylingstore. Heel oktober en november zijn de woensdagmiddagen en zaterdagen gevuld met allerlei activiteiten voor kinderen en is de ConceptStore omgetoverd in een echte KidsStore.

Goodiebag saturday & sunday
Voor iedereen die op zaterdag en koopzondag meer dan twee uur parkeert in de parkeergarage van het Musiskwartier, staat er een prachtige en rijkelijk gevulde goodiebag klaar.

Openingstijden
Alle evenementen en activiteiten zijn gratis toegankelijk voor het winkelend publiek. De KidsStore is geopend op woensdagmiddag en zaterdag. Meer informatie over openingstijden en een detailoverzicht van de gehele agenda is te vinden op www.musiskwartier.nl.





Ingezonden persbericht