Ingezonden persbericht


CLIPOOG

50 Jaar The Beatles

talkshow met muziekclips

door Stan Rijven,
met als speciale gast: Azing Moltmaker, directeur Beatles Museum

zaterdag 9 oktober 2010, Filmhuis Den Haag

Dit jaar is het vijftig jaar geleden dat The Beatles zijn begonnen en dertig jaar dat John Lennon overleed. Bovendien zou Lennon op 9 oktober 2010 zeventig zijn geworden. Dit alles is aanleiding voor een terugblik op 's werelds grootste popgroep met een talkshow, bijzondere archiefbeelden, een quiz en live muziek. Samen met zijn bijzondere gast kijkt muziekkenner Stan Rijven terug op de meest invloedrijke band uit de popgeschiedenis.

Gast: Azing Moltmaker, begon ooit als verzamelaar van Beatles parafernalia en richtte daarna in Alkmaar het eerste Beatles Museum in Nederland op. Hij publiceerde de meeste boeken over de Fab Four ter wereld en presenteert wekelijks zijn eigen radioprogramma 'Here are The Beatles'.

Zanger-gitarist Coen Bardelmeijer, van de voormalige Beatles-coverband 'Let It Beat', zingt deze avond een aantal prachtige Beatles-nummers.

De presentatie en samenstelling is in handen van Stan Rijven. Hij is popjournalist, DJ en programmamaker. Dit programma is onderdeel van de serie Clipoog waarin- als een visuele jukebox- wordt teruggekeken op hoogtepunten uit de popgeschiedenis.

50 jaar The Beatles , zaterdag 9 oktober 2010, Filmhuis Den Haag, Spui 191, 2511 BN Den Haag, aanvang 19.30 uur, toegangsprijs: E15,=, Kassa & reserveren: 070 - 365 6030 www.filmhuisdenhaag.nl




Ingezonden persbericht