Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Datum: 29 september 2010
Pagina's: 1
Bijlagen: 1 illustratie

Zaterdag 9 oktober

Win een aankoopmakelaar tijdens NVM Open Huizendag

Ruim 300 deuren worden zaterdag 9 oktober geopend voor bezichtiging. Huizenkijkers kunnen zich deze dag tussen 11.00 en 15.00 uur optimaal oriënteren. Zonder afspraak en zonder verplichtingen.

Pas als mensen de sfeer, ruimte en omgeving van een woning ervaren, kunnen zij goed beoordelen of het daadwerkelijk hun nieuwe stek zou kunnen zijn. Dit feit maakt de tweejaarlijkse Open Huizendag van 22 West-Friese NVM makelaars altijd tot een groot succes, voor zowel kijkers als verkopers. In de ruim 250 huizen staan de bewoners en/of de betreffende makelaar klaar om vragen te beantwoorden en de bezoekers rond te leiden. Voor wie meer informatie wenst, bijvoorbeeld over de bouwkundige staat, financiering of nutsvoorzieningen, staan de medewerkers in de makelaarskantoren stand-by. Er kan zelfs direct een bod worden gedaan.

Schitterende prijs
Tijdens de NVM Open Huizendag kan iedereen zo veel huizen aandoen als hij wil. U herkent de deelnemende woningen aan de poster voor het raam. U kunt de bezichtigingen doen volgens een eigen route, die uit te stippelen is aan de hand van het overzicht op www.nvmopenhuiswf.nl en in de speciale NVM Open Huizenkrant die 3 oktober huis-aan-huis wordt verspreid. Zodra u de woning van uw dromen van beneden tot boven heeft bekeken, maakt u ook nog eens kans op een schitterende prijs. U dingt namelijk mee naar een aankoopmakelaar, die u met raad en daad terzijde staat tot de daadwerkelijke aankoop van uw droomwoning. Dus kom kijken, doe mee en win!

www.nvmopenhuiswf.nl