Ingezonden persbericht


Persbericht

dora en diego in nh leeuwenhorst!

Noordwijkerhout 30 september 2010 - Op zaterdag 9 en 16 oktober 2010 komen Dora en Diego naar Noordwijkerhout. De twee favoriete televisiehelden zijn dan de hele dag in NH Leeuwenhorst om kinderen een dag te bezorgen die ze nooit zullen vergeten.

Het programma
De twee dagen in oktober zullen helemaal gevuld zijn met Dora en Diego activiteiten. Bij binnenkomst vindt er meteen een Meet en Greet met Dora en Diego plaats. Verder is er deze dag een fotomoment, kunnen de kinderen geschminkt worden en is het gebruik van het zwembad gratis. De hele dag kan er volop geknutseld en gekleurd worden met Dora en Diego. Het hoogtepunt van de dag is de Dora en Diego show en aan het einde van de dag worden de kinderen uitgezwaaid en krijgen een leuke goodie bag mee naar huis.

Voor E19,75 per kind inclusief 1 consumptie staat deze dag volledig in het thema van de twee tv-helden. Begeleiding heeft gratis entree, maar is wel verplicht. De dag begint om 10.00u en eindigt om 17.00u. Natuurlijk kan er ook een overnachting bijgeboekt worden en/of een Dora & Diego-diner. Dit diner is aansluitend op het programma.

Reserveren
Dit kan via de reserveringsafdeling van NH Leeuwenhorst. Deze is te bereiken op: 0252 378437

//// Einde persbericht ////