Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 09-10-2010

Roosendaaler aangehouden voor de Opiumwet

ROOSENDAAL - De politie heeft vanmorgen rond 01.00 uur op een
parkeerplaats aan de Elisadonk een 23-jarige man uit Roosendaal aangehouden. Surveillerende agenten controleerden hem op een
parkeerplaats waar zijn auto geparkeerd stond. Aanleiding waren klachten uit de omgeving dat er op deze locatie mogelijk gedeald zou worden. Onder de bestuurdersstoel troffen ze een koffer aan met daarin gripzakjes gevuld met henneptoppen en meerdere lege zakjes. De hennep is in beslag genomen.

Minderjarige dreigt met 'rambo-mes '

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft gisteravond bij een zwembad aan de Boulevard Noord een 15-jarige jongen uit Halsteren aangehouden. De jongen had in het zwembad problemen gehad met een groepje jongeren. Buiten het bad zetten de problemen zich voort. Tijdens het conflict wat ontstond pakte hij een 'rambo-mes 'en dreigde daarmee richting het groepje. Een beveiligingsmedewerker sprong tussen beiden en hield de jongen aan.

Hoogbejaarde man op strooptocht

ROOSENDAAL - De politie heeft gistermiddag in de Laan van Brabant een 83-jarige man uit Roosendaal aangehouden voor winkeldiefstal. Bij een supermarkt was hij tegen de lamp gelopen. Daar had hij enkele goederen weggenomen. Medewerkers van de zaak spraken hem voorbij de kassa over aan en waarschuwde de politie. Agenten controleerden hem en troffen diverse goederen aan afkomstig uit onder andere een warenhuis en drogisterij.

Minderjarige verdacht van fietsdiefstal

ROOSENDAAL - De politie heeft gisterochtend rond 11.30 uur in de Elisadonk een 15-jarige jongen uit roosendaal aangehouden. Hij wordt verdacht van fietsdiefstal. Een getuige meldde dat twee jongens bij 't Zand aan de haal gingen met een afgesloten fiets. Nadat het duo daarover aangesproken werd gooiden ze de fiets weg en liepen weg. De politie werd gewaarschuwd. Agenten namen poolshoogte en spraken de getuige. Op dat moment meldde zich een slachtoffer wiens fiets eveneens gestolen was,. Voorzien van het signalement zochten de agenten in de omgeving. In de Elisadonk troffen ze de jongen aan die voldeed aan het opgegeven signalement. Hij had op dat moment geen fiets bij zich. Bij de aanhouding beledigde hij de agenten. De politie stelt een onderzoek in.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 09-10-2010 15:12 | © Regio Midden en West Brabant |