Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 09-10-2010

Dode man mogelijk slachtoffer van misdrijf

KAATSHEUVEL - De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van het aantreffen van een dode man op de Duinlaan in Kaatsheuvel. Een misdrijf wordt niet uitgesloten. Een Team Grootschalig Onderzoek, bestaande uit 25 rechercheurs is belast met de zaak.

Het personeel van de gemeenschappelijke meldkamer ontving vanmorgen tegen 08.00 uur de melding dat op de Duinlaan het lichaam van een man was aangetroffen. Politie en de ambulancedienst spoedden zich ter plaatse. Op de Duinlaan, een weg gelegen tussen meerdere campings, troffen de hulpdiensten een taxi en het lichaam van de man aan. Hij was overleden. Naar aanleiding van het eerste politieonderzoek vermoedt de politie dat er sprake is van een misdrijf.

Om het onderzoek te kunnen verrichten werd de omgeving ruim afgezet. Technische rechercheurs van de politie Midden en West Brabant buigen zich vandaag over de aangetroffen sporen. Agenten bevragen
campingbezoekers door middel van een buurtonderzoek of zij iets hebben gehoord of gezien. De bemanning van een politiehelikopter legde vanmorgen fotografisch de locatie vast.

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk in de nacht of vroege ochtend van zaterdag 09 oktober 2010 iets gezien of gehoord hebben in de omgeving van de Duinlaan. Zij worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of via Meld misdaad Anoniem: 0800-7000

Politie pakt Polen op na rollen portemonnee

WAALWIJK - De politie heeft gisteravond in een horecagelegenheid aan de burgemeester van der Klokkenlaan twee Polen van 20 en 21 jaar
aangehouden voor zakkenrollerij. Een 44-jarige Amerikaan deed aangifte.

Het slachtoffer vertelde dat hij na een toiletbezoek in het
etablissement tot de ontdekking kwam dat de inhoud van zijn portemonnee die hij op de bar had laten liggen weg was. Twee Poolse mannen die in het vertek aanwezig waren bleken na het zien van de camerabeelden verantwoordelijk te zijn voor de diefstal. De 21-jarige legde een bekennende verklaring af. hij had het geld verstop in de toiletruimte van de gelegenheid. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt.

Politie haalt vrouw van snelweg

GILZE - De politie trof gisteravond rond de klok van 21.00 uur, na een ontvangen melding op de Rijksweg de A58 een 25-jarige vrouw uit ter Apel lopend aan. Agenten namen haar mee naar het bureau. Ze kon zich niet identificeren. Op het bureau verklaarde ze onderweg te zijn naar Schiphol waar ze het vliegtuig wilde pakken richting Iran.

Politie arresteert Oosterhouters voor heling

OOSTERHOUT - De politie heeft gisterochtend rond de klok van 10.30 uur twee mannen van 28 en 32 jaar, beiden afkomstig uit Oosterhout aangehouden. Het tweetal wordt verdacht van heling. Beiden zijn op het bureau in verzekering gesteld.

Agenten stelden na een ontvangen tip dat twee mannen bezig waren met fietsdiefstallen, een onderzoek in een berging aan het Paterserf. Daar trof de politie beide verdachten aan. In de berging stonden diverse dozen met inhoud, fietsen en karren met goederen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. De goederen zijn in beslag genomen. Het duo overgebracht naar het bureau

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 09-10-2010 14:16 | © Regio Midden en West Brabant |