Politie Zeeland


---

1793-2010 Mishandeling in Vlissingen
Zaterdag rond 04.00 uur werden in het centrum Vlissingen twee mannen aangehouden wegens mishandeling.
De twee mannen hadden even daarvoor zonder reden een 34-jarige man uit Alkmaar enkele keren in het gezicht gestompt. Deze man liep letsel op aan zijn neus en oog. Hij heeft aangifte gedaan van mishandeling.

1794-2010 Diefstal uit bedrijf / woonhuis in Sint Jansteen
Uit een bedrijf met woonhuis in de Wilhelminastraat in Sint Jansteen werd vrijdag tussen 12.00 en 20.00 uur een geldbedrag gestolen.
Het betreft een bedrijfspand met daarboven een woning. Tussen bovengenoemde tijden is een onbekende persoon via een tussendeur in het bedrijfsgedeelte de woning ingelopen en heeft daar een onbekend geldbedrag uit de kluis gestolen.


1795-2010 Verkeersongeval in Tholen
Op het fietspad van de Nieuwe Postweg in Tholen kwamen vrijdag om 19.30 uur een bromfietser en een fietser met elkaar in botsing.
Een 17-jarige bromfietser kwam op het fietspad, tijdens het passeren, in botsing met een 15-jarig meisje. Zij fietste naast een 13-jarig meisje en beide meisjes voerden geen verlichting. De bromfietser voerde wel verlichting. Het 15-jarige meisje viel en raakte gewond. Zij is naar een ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht, waar bleek dat zij een gekneusde heup had. Alle betrokkenen komen uit de gemeente Tholen.

1796-2010 Graffiti in Vlissingen
In de nacht van vrijdag op zaterdag werden in het centrum van Vlissingen, in de Lange Zelke en in de Vrouwenstraat meerdere (winkel)ruiten en gevels met graffiti beklad.
Ook in de Lange Zelke bij de ingang naar de roltrap waren de ruiten en diverse palen van de overkapping beklad. Bewoners en winkeliers hebben hiervan melding gedaan bij de politie; de meeste gedupeerden konden de graffiti zelf verwijderen. De gemeente is in kennis gesteld om wat nog nodig is te reinigen.