"Casa Vintage" door Marc LaGrange: fotoexpositie bij LionelGallery

22/07/2010 09:13

Gallery L.L.

PERSBERICHT:

"Casa Vintage", Marc Lagrange

Soms zijn er van die plekken waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan, vaak zijn dat oude kloosters of verlaten ruïnes. Topfotograaf Marc Lagrange heeft in Spanje een verborgen schat uit de jaren '50 ontdekt: Casa Vintage. De enorm strakke en waanzinnige James Bond-achtige inrichting is nog volledig intact! De eigenaar, een puissant rijke jetsetter, liet destijds Casa Vintage en nog vele andere paleisjes achter voor zijn dochters. Het lot besliste echter dat dit über-fijne stulpje onder de rook kwam te liggen van het uitdijende vliegveld van Barcelona. Het werd onverkoopbaar en niemand keek er ooit nog naar om. De enorme tuin, die roept om gigantische feesten, is al 50 jaar levenloos. Het rookglas en koper, het marmer en de stenen Bond-wanden, we proberen het zo vaak na te stylen, maar dat de werkelijkheid 50 jaar geleden zo cool was, dat kun je je niet voorstellen. Tot nu!

De internationaal geroemde Lagrange heeft zijn laatste meesterwerken daar geschoten. Mooie modellen in zwart witte settings in kastelen zijn zijn handelsmerk. Casa Vintage is de inspiratie en de setting geweest voor prachtige taferelen met sexy mensen tegen een jaren '50 palet aan kleuren.

Je waant je direct in een film waar je niet uit wilt stappen. Dit wil je in huis halen en spontaan je complete inrichting op aanpassen. Dat is overigens niet heel moeilijk, aangezien deze sobere maar chique style so easy blend met wat je nu veel in inrichtingen ziet.

De expositie Casa Vintage is van 10 Oktober t/m 6 November te bewonderen en te koop bij de toonaangevende gallery van Nederland, LionelGallery in Laren NH.

Deze expositie zal waarschijnlijk de enorm succesvolle solo expositie van 2009 overtreffen

Tevens in de vaste collectie: Appel, Corneille, Brands, Lucebert, Dali, Picasso, Miro, Cremer, Brood, Warhol

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.lionelgallery.com