Gemeente Maasgouw


10 Oktober 3e KinjerKraom Kinderkorenfestival L1TV

Het 3e Kinjerkraom Kinderkorenfestival zal op zondagmiddag 10 oktober op uitnodiging van de gemeente Maasgouw in de Spil in Maasbracht plaatsvinden.

plEr zijn 250 deelnemende kinderen en er is geen entree. De aanvang is 14.00 uur.

Zingen is een te gekke hobby! En optreden met die hobby is nog leuker! Het applaus, een complimentje van een deskundigen panel. Kinjerkraom wil graag enthousiasme creëren voor het Limburgse koorgebeuren en op die manier inzetten op de talentontwikkeling van Limburgse kinderen. Het Kinjerkraom Kinderkorenfestival wordt georganiseerd door KinjerKraom L1 TV. Merel, Paulien en Jippe presenteren het festival en het team van Kinjerkraom maakt opnames voor de TV uitzending. Het Kinjerkraom Kinderkorenfestival is géén wedstrijd. Ieder deelnemend koor krijgt een diploma, als aandenken. De prijs voor ieder koor is het optreden zelf en de bijbehorende TV uitzending!

Voorlopig programma: Openingswoord en voorstellen van het deskundigen panel. Jeugdkoor de Pareltjes uit Brunssum, Kiki Nabben uit Maasbree, Kinderkoor de Wielewalen uit Melick, Bo Meeuwissen uit Wessem, Kinderkoor "Zing je te pletter" uit Maasgouw, Mirte Mestrom uit Maasbree, Kinderkoor Nekizi uit Neer, Eva Wijnen uit Melderslo, Kinderkoor Tutta Musica uit Voerendaal, Pieter Nass uit Eys, Jeugdkoor de Breetse Krekeltjes uit Maasbree, Uitreiken van de 11 diploma's door wethouder Jessie Palmen. Presentatie: Jippe Merel en Paulien. Het deskundigen panel bestaat uit: Ilse Sonderkamp (zangeres), Ineke van Santvoort Vorst-Vries (dirigent), Samantha Spiering (actrice/presentatrice), Jessie Palmen (wethouder Maasgouw).

aatsvinden.

Publiekscentrum | Markt 36 Maasbracht | Telefoon 0475 85 25 00