Release Seven-Winds Call Script Manager


HOEVELAKEN, 20101007 -- Op dit moment test Microsoft in samenwerking met Seven-Winds een management pack dat volledig door Seven-Winds ontwikkeld is, en dat bedoeld voor integratie in Microsoft Service Manager. Dit management pack, genaamd Call Script Manager, zal op 10-10-2010 door Seven-Winds via de site www.managementpacks.nl commercieel beschikbaar gesteld worden. Call Script Manager vereenvoudigt en structureert call intake en verwerking binnen service organisaties.

Seven-Winds is Microsoft's meest vooraanstaande partner op het gebied van SCCM, SCOM en SCSM. Seven-Winds past niet alleen haar kennis toe bij het beheer van haar eigen klanten, maar ook bij organisaties die de ICT infrastructuur zelf beheren. Op dit vlak heeft Seven-Winds inmiddels een goede reputatie hoog te houden.

Microsoft System Center partner

Seven-Winds heeft als System Center specialist de afgelopen jaren vele System Center implementaties uitgevoerd, onder andere Data Protection Manager, Service Manager, Configuration Manager en Operations Manager omvattend. Deze implementaties hebben bij gerenommeerde middelgrote een grote organisaties plaatsgevonden.
Daarnaast beheert Seven-Winds haar klanten met een combinatie van Operations Manager , Configuration Manager en Service Manager.

Seven-Winds beheert niet alleen de infrastructuur van eindgebruikersorganisaties maar ontwikkelt daar waar nodig ook zelf management packs. Seven-Winds kan daarbij bogen op een grote en jarenlange ervaring, niet alleen opgebouwd in praktijk, maar ook door intensieve participatie in Microsoft Technology Adoption Programs (TAP) voor alle System Center producten.

Ons streven is om naar kleinere organisaties toe de technieken en functionaliteit te ontsluiten die anders alleen weggelegd zou zijn voor grotere organisaties. Dit alles op basis van het hoge kwaliteitsniveau dat men inmiddels van Seven-Winds gewend is.

Bezoek vanaf 10-10-10 www.managementpacks.nl





Ingezonden persbericht