Ingezonden persbericht


-PERSBERICHT-

MTV HOODS: KATY PERRY GEEFT ZICH BLOOT

ZONDAG 10 OKTOBER OP MTV

Amsterdam, 17 september 2010

Katy Perry nodigt de MTV kijkers uit voor een trip naar haar geboortestad Santa Barbara in de geheel nieuwe special MTV Hoods: Katy Perry. De special gaat op zondag 10 oktober om 20.25 uur in première op MTV.

MTV camera's volgen Katy als ze teruggaat naar haar ouderlijk huis, de herinneringen aan haar eerste gitaarlessen, een kalverliefde en hilarische middelbare schoolherinneringen. MTV Hoods: Katy Perry geeft kijkers een close-up en een persoonlijke kijk op de mensen, ervaringen en gebeurtenissen die ervoor zorgden dat Katy van een lief schoolmeisje uit California veranderde in een van de grootste wereldsterren van vandaag.

Katy: "Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Het was zo gaaf om MTV Hoods mee te nemen naar de plaats waar het allemaal begon - naar de plek waar mijn Teenage Dreams werden geboren. Ik kan niet wachten tot mensen over de hele wereld de gezichten en plaatsen zien die me geholpen hebben te bereiken waar ik nu ben."

Zangeres en songwriter Katy Perry werd twee keer genomineerd voor een Grammy. In slechts twee jaar tijd is ze van een internet muzieksensatie uitgegroeid tot een internationale ster. Haar debuutalbum, One of the Boys, genereerde vier hitsingles en er werden wereldwijd vijf miljoen exemplaren van verkocht. Haar langverwachte album Teenage Dream ligt nu in de winkel.

MTV Hoods: Katy Perry - 10 oktober, 20.25 uur op MTV

www.mtv.nl


- EINDE BERICHT -