Ingezonden persbericht


Aan Redactie Persberichten nieuwsbank

Beste redactie,

Zondag 10 oktober 2010, motortoerrit over 100 kilometer.

MTC Motovatie organiseert opnieuw gezellige toertocht.

De zomer wilde maar niet vlotten dit jaar. Steeds maar regen en wind. Maar wie weet is het tijdens de laatste rit van het seizoen wel lekker motorweer. Zondag 10 oktober wordt de Arenarit gereden. Een rit van ongeveer 100 km brengt je weer over leuke wegen van ons land. De rit is tijdens de inschrijving op Garmin GPS te verkrijgen.

Tussen 10.00 en 12.00 uur kan er worden gestart. Tussen 10.00 en 11.00 uur zullen er voorrijders aanwezig zijn.
Deelname is mogelijk voor 3,50 per persoon, voor Motovatieleden is de rit gratis. Een ieder is welkom in het KLM Sportcentrum aan het Wimbledonpark 2 te Amstelveen. Vanaf de A9 dient de afslag Ouderkerk aan de Amstel te worden genomen. Vanaf hier staat de route naar de start aangegeven. Telefoonnummer MTC Motovatie tijdens de rit: 06-30274398

MTC Motovatie is een motor toerclub welke in 1992 in Amstelveen is opgericht. Jaarlijks organiseren zij onder andere een aantal eigen ritten, de avondvierdaagse en een buitenland weekend. Verder zorgen zij er voor dat er van maart tot en met oktober, elke zondag in groepsverband met een voorrijder een toerrit gereden kan worden. Ervaring is niet van primair belang, elke motorrijd(st)er is welkom.




Ingezonden persbericht