Ingezonden persbericht


Persbericht
Rotterdam, 8 oktober 2010

Speciale actiesite vandaag gelanceerd: happy couples kunnen zich vanaf nu aanmelden Op 10-10-'10 getrouwde bruidsparen met 10e Thalys-trein naar Parijs

Thalys breidt het aantal treinen op het traject Amsterdam - Brussel - Parijs vanaf 12 december uit naar 10 per dag. Om dit op een bijzondere manier te vieren, biedt Thalys 15 happy couples die op 10-10-'10 in het huwelijksbootje stappen, op zaterdag 11 december gratis een romantische weekendtrip aan naar de stad van de liefde: Parijs. Bruidsparen die hiervoor in aanmerking willen komen, kunnen zich vanaf vandaag aanmelden op de speciale actiesite www.thalyslovetrain.nl. Ook vrienden en familie van de gelukkigen kunnen het bruidspaar daar aanmelden en zo een bijzonder cadeau geven.

Op basis van een trouwfoto en een korte motivatie van de deelnemers maakt Thalys een selectie. "Het enige dat wij van de happy couples vragen, is dat zij meereizen in hun trouwoutfit", zegt Patricia Baars van Thalys International. "Het moet meteen duidelijk zijn dat dit een soort tweede huwelijksreis is: dus in vol ornaat. Dit maakt het extra feestelijk. Zij het bootje, wij de trein!"

Makkelijker reizen naar de stad van de liefde
Sinds de ingebruikname in december 2009 van de nieuwe hogesnelheidslijnen, die de steden Amsterdam, Brussel en Parijs nog beter en frequenter verbinden, is het ook makkelijker om naar de stad van de liefde af te reizen. Baars: "We zijn uiteraard blij met onze tiende trein op het traject Amsterdam - Brussel - Parijs. Dit biedt mensen meer flexibiliteit en wie weet wat extra romantiek."

Over Thalys
De hogesnelheidstreinen van Thalys brengen reizigers in 3u18 van Amsterdam naar Parijs, of in 1u53 van Amsterdam naar Brussel. Thalys rijdt dagelijks met een snelheid tot 300 km/u tussen de vier Europese steden Parijs, Brussel, Amsterdam en Keulen. In Nederland kunnen reizigers opstappen vanaf Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal. 's Zomers doet de Zon-Thalys Zuid-Frankrijk aan, en 's winters brengt de Ski-Thalys wintersporters naar de Franse Alpen.

Thalys is een aanbod van de groepen NS (Nederland), SNCF (Frankrijk), NMBS (België) en DB AG (Duitsland). NS Hispeed verzorgt in Nederland de kaartverkoop.

Thalys is lid van Railteam, een samenwerkingsverband tussen de belangrijkste Europese hogesnelheids-operators. Voor meer informatie, kijk op www.thalys.com




Ingezonden persbericht