Politie Noord- en Oost Gelderland


1

Nunspeet - Duo aangehouden na verdachte situatie


Op vrijdagavond 8 oktober heeft de politie een 33-jarige man uit Huizen en een 44-jarige plaatsgenoot aangehouden. Het duo gedroeg zich verdacht bij een schoenenzaak aan de Bergakkerweg in Nunspeet. Ook konden de mannen zich niet legitimeren.


De politie ontving de melding vrijdagavond rond 22:30 uur. Er zouden meerdere mannen bij een schoenenzaak staan. Getuigen vonden dat verdacht en dachten dat de mannen wilden inbreken. Agenten waren snel ter plaatse en troffen twee mannen aan. De mannen uit Huizen bleken niet in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs waarop zij werden aangehouden. Het duo is overgebracht naar het politiebureau. Tijdens het onderzoek aan het politiebureau bleek dat de mannen in het bezit waren van inbrekerswerktuig. Zij zijn voor nader verhoor ingesloten. Toen de agenten vervolgens bij de schoenenzaak een onderzoek instelden bleek dat er getracht was in te breken. De politie heeft de zaak in onderzoek. In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Zij kunnen zich melden via 0900-8844.


2010149333


2

't Harde - Woninginbraak


Tussen zaterdagmiddag en -avond 9 oktober is er ingebroken in een woning aan de Prins johan frisolaan in 't Harde. Er zijn onder andere sieraden weggenomen.


Men is binnengekomen door een deur open te breken. De politie heeft de inbraak in onderzoek.


2010149759


3

Epe - Man aangehouden voor vernieling ruit


In de nacht van zaterdag op zondag 10 oktober heeft de politie een 23-jarige man (woonplaats onbekend) aangehouden voor vernieling van een ruit.


De politie ontving de melding rond 00.40 uur. Een man zou een ruit van een woning aan de Quickbornlaan vernield hebben. Toen de agenten ter plaatse kwamen troffen zij een man aan die onder invloed van alcohol was. Hij werd aan te praat gehouden door de eigenaar van de woning. Er bleek een ruit van een deur vernield te zijn. De man is aangehouden en voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft de zaak in onderzoek.


2010149735


4

Putten - Inbraak bij muziekwinkel


Tussen vrijdagavond en zaterdagmorgen 9 oktober is er ingebroken in een muziekwinkel aan de industrieweg in Putten. Er zijn onder andere instrumenten ontvreemd.


Men is binnengekomen door een deur open te breken. De politie heeft de inbraak in onderzoek.


2010149545


5

Epe - Woninginbraak


Tussen zaterdagmiddag en -avond 9 oktober is er ingebroken in een woning aan de Haverkampsweg in Epe. Er is onder andere een laptop weggenomen.


Men is binnengekomen door een raam open te breken. De politie heeft de inbraak in onderzoek.


2010149670


EINDE BERICHTEN