Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Breda

Breda, 10-10-2010

Politie verricht in een druk uitgaanscentrum één arrestatie

BREDA - Agenten die gisteravond en vannacht belast waren met het houden van toezicht in het centrumgebied van Tilburg spreken van een druk bezocht centrum. De politie verrichte in totaal één arrestatie. Een 16-jarige probeerde met een vals identiteitsbewijs een
horecagelegenheid binnen te komen. De politie schreef drie bekeuringen uit voor wildplassen.

Drietal opgepakt voor openlijke geweldpleging

BREDA - De politie heeft vanmorgen in de hal van het centraal station aan het Stationsplein twee mannen van 29 en 36 jaar, afkomstig uit Rotterdam en Breda en een 30-jarige Bredase vrouw aangehouden. Het drietal wordt ervan verdacht een medewerker van de Nederlandse Spoorwegen te hebben mishandeld.

Vanmorgen, rond 04.30 uur controleerden medewerkers van de Nederlandse Spoorwegen de kaartjes van het reizende publiek in de hal van het station. Tijdens de controle ontstond er tumult. Daarbij werd één van de medewerkers door het drietal mishandeld. Hij liep daarbij krassen en zwellingen in zijn gezicht op. Agenten die snel ter plaatse waren hebben het drietal aangehouden. De medewerker heeft aangifte gedaan.

Wateroverlast leidt naar hennepkwekerij

BREDA - De politie trof gistermiddag op de zolderverdieping van een woning aan de Jan Anneessenstraat een in werking zijnde hennepkwekerij aan. De kwekerij huisveste 192 planten. Aanleiding tot het aantreffen was een wateroverlastmelding. Agenten zagen ter plaatse dat de benedenverdieping van de woning blank stond. Vanaf de zolderruimte stroomde het water naar beneden. Tijdens het aantreffen van de kwekerij meldde zich twee mensen, een 35-jarige man uit Zundert en zijn 28-jarige vriendin uit Rijsbergen, die mogelijk verantwoordelijk zijn voor de kwekerij. Beiden zijn aangehouden. Onderzoek wees uit dat er geen sprake van diefstal stroom was.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 10-10-2010 15:32 | © Regio Midden en West Brabant |