Politie Utrecht

Persberichten, Binnensticht 16.20 uur

Utrecht, 10-10-2010

Harddrugs in horecagelegenheid

BUNNIK Beveiligingsmedewerkers van een horecagelegenheid in Bunnik aan de Schoudermantel hadden zaterdag enkele personen betrapt op drugs dealen en daarop rond 01.00 uur de politie gealarmeerd.

Een 24-jarige man uit Amsterdam, een 24-jarige, een 27-jarige en 51-jarige man uit Culemborg zijn in verband hiermee aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Belediging agenten na opstootje

ZEIST - Surveillerende agenten zagen zondag rond 02.40 uur dat er een opstootje was voor een horecagelegenheid aan de 2e Dorpsstraat. Een 18-jarige man was de aanstichter daarvan.

De agenten hebben deze man uiteindelijk de 2e Dorpstraat uit begeleid. De man beledigde vervolgens de agenten en daarop werd hij aangehouden.

Aanhoudingen na bedreiging

ZEIST Een 20-jarige en een 21-jarige man uit Zeist hadden zaterdag omstreks 02.50 uur een conflict bij de voordeur van een horecagelegenheid aan de 2e Dorpsstraat. Daarop bedreigden zij het personeel van de horecagelegenheid. De gealarmeerde politie heeft de mannen aangehouden.

Aanhoudingen na winkeldiefstal

UTRECHT Vrijdagavond zijn in Utrecht (Overvecht) twee verdachten aangehouden van winkeldiefstal in De Bilt.

Tijdens koopavond op vrijdagavond rond 20.15 uur hadden een 20-jarige vrouw uit Vleuten en een 35-jarige man uit Utrecht goederen gestolen uit een winkel aan de Hessenweg in De Bilt. Het was bekend met welke auto zij waren weggekomen. Even later zagen agenten deze auto rijden in Utrecht (Overvecht). Op de Bonairedreef kon de bestuurder worden aangehouden. Later meldde de vrouw zich ook op het bureau.