Portaal

Start bouw Monarchvlinder in Nijkerk

Aan de rand van de nieuwe woonwijk "De Terrassen" in Nijkerk komen verschillende appartementengebouwen. Op 11 oktober aanstaande start de bouw van het meest markante en hoogste appartementengebouw "De Monarchvlinder". Vos & Teeuwissen is de projectontwikkelaar. Portaal verhuurt 26 woningen in dit complex en investeert hiermee in de sociale woningbouw in Nijkerk.

Het gebouw De Monarchvlinder ligt aan een park en staat deels in het water. In het 44 appartementen tellende gebouw komen 18 verschillende koopappartementen, in verschillende prijsklassen. Er is nog een aantal appartementen te koop. Kijk voor meer informatie op www.deterrassennijkerk.nl.

Portaal verhuurt 26 appartementen in dit complex. Informatie over huurprijzen, toewijzing en inrichtingskeuze voor huurders volgt in een later stadium.

Het startsein voor de bouw wordt gegeven op 11 oktober om 14:45 uur door de heer H. Lambooij (projectwethouder De Terrassen van Nijkerk), de heer E. Vos (directeur Vos&Teeuwissen) en de heer V. van Oordt (directeur Portaal Eemland).