Gemeente Echt-Susteren


Informatiebijeenkomst âwerk een nieuwe startâ

ESF is medefinancier van dit project

Â

Maandag 11 oktober aanstaande start om 10.00 uur de voorlichtingsbijeenkomst âWerk een nieuwe startâ. Tijdens deze bijeenkomst zijn werkzoekenden uit Roermond, Roerdalen, Maasgouw, Leudal en Echt-Susteren, die geen uitkering hebben, 27 jaar of ouder zijn en op zoek zijn naar een baan, van harte welkom. Zij worden door de Gemeente Roermond en het Werkbedrijf van UWV uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden in ondersteuning bij het vinden van een baan.

Â

Aanmelden

De voorlichtingsbijeenkomst vindt plaats op maandag 11 oktober 2010 om 10.00 uur in het Productiehuis, Schipperswal 36 te Roermond. Belangstellenden voor deze voorlichtingsbijeenkomst kunnen zich aanmelden bij mevrouw Ineke Theelen: (0475) 388262 / nug@roermond.nl.

Â

Persoonlijke aanpak

Na deze bijeenkomst bestaat de mogelijkheid een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek waarin een plan van aanpak wordt gemaakt. Dit kan bestaan uit het selecteren van passende vacatures, sollicitatieondersteuning, persoonlijk onderzoek naar competenties en vaardigheden, een korte beroepsgerichte training etc.

Â

Meer informatie

Op de website www.werk.nl vindt u meer informatie over de dienstverlening van het Werkbedrijf van UWV en op www.socialezaken.roermond.nl kunt u onder de kop 'Re-integratie / werk' verder lezen over hulp bij het zoeken naar een baan. Natuurlijk kunt u ook bellen voor meer informatie. Neemt u hiervoor gerust contact op met mevrouw Ineke Theelen van de afdeling Sociale Zaken (0475) 388262 of mevrouw Riny Renckens van het UWV/Werkbedrijf 0475-786519.

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â

Â