Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD)


Kom naar de gratis bijeenkomst `Overvalpreventie' in Leiden

Het aantal overvallen in de kleine detailhandel in Nederland is de laaste jaren flink gestegen. Winkeliers worden het slachtoffer van criminelen die het gebruik van geweld niet schuwen. Eind 2009 heeft de overheid een vermindering van het aantal overvallen tot doel gesteld. Echter, elke overval is er één te veel! Niet alleen vanwege de financiële schade maar vooral vanwege de impact die het heeft op u en uw medewerkers! Bovendien zijn de donkere dagen op komst: traditioneel een periode met veel overvallen.

Voor politie, justitie en gemeenten is er alles aan gelegen om de kans op een overval te verkleinen. Maar deze kunnen het niet alleen. Ondernemers en werknemers kunnen zelf veel doen om een overval te voorkomen. U wordt dan ook van harte uitgenodigd voor de gratis bijeenkomst `Overvalpreventie Hollands-Midden´. Tijdens deze bijeenkomst ontvangt u informatie van o.a. het Hoofdbedrijfschap Detailhandel over de mogelijkheden die u als ondernemer heeft om preventieve maatregelen te nemen om een overvallen te voorkomen.

Zorg dat u er bij bent
De bijeenkomst is geheel kosteloos voor ondernemers en werknemers uit de detailhandel uit de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Zoeterwoude en Oegstgeest. Er is per avond ruimte voor maximaal 200 mensen. Zorg dat u zich snel aanmeldt! Inschrijven kan door een e-mail met uw naam, contactgegevens en datum van voorkeur te sturen naar overvallenpreventiehm@gmail.com

Overzicht bijeenkomsten:
Maandag 11 oktober: Leiden
Dinsdag 12 oktober: Leiderdorp, Voorschoten, Zoeterwoude en Oegstgeest Woensdag 13 oktober: Ondernemers en werknemers uit alle gemeenten

Aanvang vanaf 19:00 uur, in de Rotterdam-zaal van het Holiday Inn Hotel (Haagse Schouwweg 10, 2332 KG Leiden). Verwachte eindtijd is 21.00 uur.

U kunt gratis parkeren op het terrein van Holiday Inn.

"Overvalpreventie Hollands Midden" is een initiatief van politie Hollands Midden, het Openbaar Ministerie, de gemeentes, het Ministerie van Economische Zaken, het Hoofdbedrijfschap Detailhandel en de Kamer van Koophandel.