Gemeente Barneveld


Wijk Norschoten krijgt blauwe minicontainer voor inzameling oud papier

Op maandag 11 en dinsdag 12 oktober ontvangen de bewoners van de wijk Norschoten een blauwe minicontainer voor de inzameling van oud papier. Ook ontvangen de bewoners een brief met de belangrijkste informatie over de oud papier inzameling erbij. Iedere tweede zaterdag van de maand wordt deze blauwe minicontainer geledigd. De minicontainer kan dus voor de eerste keer op zaterdag 13 november aan straat gezet worden. In december wordt de container op zaterdag 11 december geledigd.

De huis aan huis inzameling, op de eerste zaterdag in de maand waarbij men zelf het oud papier in bundels of in kartonnen doosjes kon aanbieden, stopt dus vanaf nu.

Aan de frequentie van inzamelen verandert er niets, ook de blauwe minicontainer wordt eenmaal per maand geledigd. Met behulp van de voetbalvereniging SDVB die vrijwilligers levert als beladers, worden de blauwe minicontainers geledigd. De blauwe minicontainers kunnen op dezelfde manier aan straat worden gezet als de groene en grijze minicontainers. Vanaf 7.30 uur moet de container aan straat staan. Voor meer informatie kan gebeld worden met telefoon 14 0342.

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl