Gemeente Almere

Allereerste Gooische Box uitgereikt

11-10-2010

Jeroen Tolmeijer en Arnoud Hoogendoorn van ondernemerscentrum 'Poort van Almere' (S&G ondernemerscentra) kregen als nieuwkomers op bedrijventerrein Gooise Poort de allereerste Gooische Box uitgereikt uit handen van Ben Scholten, wethouder Economische Ontwikkeling. De Gooische Box is een nieuw initiatief van de Ondernemersvereniging Gooisekant, die leden heeft op de terreinen Gooisekant, Gooise Poort, Hogekant en de Uitgeverij.

Ben Scholten juicht het toe dat ondernemers op deze wijze ook zélf actief laten zien hoe gastvrij Almere is. "Dit sluit mooi aan bij een van de onderdelen van het Economisch Offensief. We werken aan excellente gastvrijheid en het is essentieel dat we dat met elkaar doen. Samen kunnen we laten zien wat de stad te bieden heeft aan nieuwkomers. We hebben schitterende bedrijventerreinen en een krachtig gevestigd bedrijfsleven", aldus de wethouder.

De Gooische Box

De Gooische Box is een kartonnen doos waar producten, informatie en coupons van de huidige leden in zijn verzameld om nieuwe ondernemers gastvrij te verwelkomen. Dit draagt volgens Fred Muiteman, voorzitter van de Ondernemersvereniging Gooisekant bij aan het versterken van het netwerk tussen buren.