Webservices.nl bereikt toppositie in Deloitte Technology Fast50

11/10/2010 16:18

Webservices.nl B.V.

Webservices.nl is 16e geworden in de 2010 Deloitte Technology Fast50. Hiermee heeft Webservices.nl bewezen jaar op jaar een fantastische groei te kunnen laten zien. De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. Donderdag 7 oktober vond de feestelijke uitreiking plaats in het Evoluon te Eindhoven.

Over het bedrijf

Webservices.nl is specialist in het toevoegen van waarde aan databases van partners. Hiertoe heeft Webservices.nl koppelingen met o.a. de KvK, TNT, Cendris, Dun & Bradstreet, Graydon, het Kadaster, RDW, VWE en Geodan. Voor eindgebruikers heeft dit brede aanbod veel voordelen. Door een beperkte invoer (bv. postcode en huisnummer) is het mogelijk alle relevante informatie die met deze data samenhangen te combineren met andere databronnen. Zo kunnen bedrijfsgegevens van de KvK gecombineerd worden met kredietwaardigheid en locatiegegevens. Relaties tussen bijvoorbeeld de TNT, KvK en Dun? zijn op deze manier eenvoudig te leggen voor elke applicatie, of dat nou een webshop is of een CRM systeem.

Selectie

De selectie is gebaseerd op een aantal criteria die zijn opgesteld door Deloitte. Ondermeer wordt gekeken naar gerealiseerde omzetgroei waarbij exponentiële groei uit eigen technologie een vereiste is.

Jeroen Wolfs, directeur van Webservices.nl: 'Wij zijn trots dat we op de 16e plaats geëindigd zijn in de Deloitte Technology Fast50. Deze nominatie is een erkenning voor onze activiteiten de laatste jaren. Het laat zien dat we op de juiste weg zitten en blijven groeien. Het afgelopen jaar hebben we ons klantenportfolio in de Benelux uitgebreid tot meer dan 10.000 gebruikers en wij verwachten ook de komende tijd exponentieel te blijven groeien."

Daan Witteveen, partner bij Deloitte: "Het thema van de Technology Fast50 dit jaar is Tell us your story omdat wij op zoek zijn naar de uitzonderlijke prestaties van innovatieve bedrijven. Die prestaties willen wij over het voetlicht brengen en erkennen. De Benelux herbergt een schat aan potentiële topondernemers. Ik hoop dat deze Fast50 ondernemers een inspiratiebron vormen voor de vele toekomstige Fast50 ondernemers".

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2005 - 2009). De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologie segmenten waaronder software, internet, biotech/medische apparatuur, computers/randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen/netwerken, media/entertainment en greentech.

http://www.webservices.nl/nl/2215/webservices-nl-bereikt-toppositie-in-deloitte-