30.000 euro voor Stichting P ink Ribbon

11/10/2010 16:26

Automotive Insiders

30.000 euro voor Stichting Pink Ribbon:

Autobranche toont sociaal gezicht in strijd tegen borstkanker

De Automotive Steering Ladies hebben afgelopen zaterdag maar liefst 30.000 euro opgehaald voor Stichting Pink Ribbon die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker. Dit gebeurde tijdens een geanimeerde snelveiling van 30 minuten op het Automotive Business Gala waarbij er 15 items onder de hamer gingen. Op www.aives.nl is een videoimpressie van het Gala en de biedingen te zien.

De Automotive Steering Ladies is een nieuw initiatief. Het is een groep no-nonsense dames op leidinggevende posities in de autobranche die zich hebben verenigd om samen de onderlinge banden in de sector nog meer te verstevigen via allerhande sympathieke initiatieven. Ook willen ze laten zien dat de autobranche ook een leuke branche voor dames is om in te werken. De Zakenvrouw van het Jaar, Marlies van Wijhe, was aanwezig om de Automotive Steering Ladies een behouden vaart te wensen en Van Wijhe opende de avond.

Gala

Ruim 200 mensen die direct of indirect te maken hebben met de autobranche verzamelden zich op 'De Jules Verne' , een 80 meter lang luxe schip om gezamenlijk niet alleen een leuke avond te hebben maar ook hun ware sociale gezicht te tonen. Meerdere bedrijven uit de autobranche stelden belangeloos een of meerdere items ter beschikking om geveild te worden en/of kochten een tafel waar ze vervolgens mensen als gast aan konden uitnodigen. Deze gasten boden vervolgens fanatiek mee op de 15 items.

Gewild

De meeste euro's werden geboden voor een weekend rijden in de Tesla Roadster van Green Mobility waarin ook onder andere Prins Maurits en Camiel Eurlings hadden gereden. Ook het schilderij dat de Automotive Steering Ladies voor deze gelegenheid zelf hadden geschilderd bracht erg veel op. Voor het Tesla weekend werd 4.600 euro geboden en voor het schilderij 4.000 euro. Een groene reuzekikker, beschikbaar gesteld door Rhenoy, bracht 3.000 euro op.

Direct na afloop van de avond werd op verzoek van de aanwezigen bekend gemaakt dat de avond dusdanig werd gewaardeerd dat het Automotive Business Gala volgend jaar wederom plaats vindt in de maand oktober.

Automotive Steering Ladies

Het huidige bestuur van de Automotive Steering Ladies bestaat uit Nicole van der Heiden (Hofland Automaterialen), Annemarie Krijnen (Sogefi Filtration) en Gwen Jansen (Automotive Insiders, die de Automotive Steering Ladies faciliteert).

De Meern, maandag 11 oktober 2010

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

http://aives.nl/home.php