RTL Group

Een wereld vol Ecstacy en sexy dames: nieuwe afleveringen CSI bij RTL 4

Na een korte onderbreking, start op maandag 11 oktober het vervolg van het tiende seizoen van de populaire serie Crime Scene Investigation bij RTL 4. Wekelijks kijken ruim 1 miljoen mensen naar het forensisch team dat door middel van technische snufjes de meeste bizarre moorden weet te lossen.

In de eerste nieuwe aflevering bevinden de leden van het CSI-team zich in een hotel in Las Vegas waar louche praktijken gaande zijn. Twee hotelgasten worden verdacht van het bereiden van Ecstasy en het verhandelen hiervan aan jonge feestvierders. Catherine en Vartann hebben de kamer naast de verdachten weten te boeken. Als de verdachte mannen hun kamer verlaten, monteren Catherine en Vartann daar cameras zodat zij het drugs-lab goed in de gaten kunnen houden. Intussen struikelt Archie in hetzelfde gebouw over een lijk van een schaars geklede dame en belt in paniek naar Catherine. Zij wil de politie buiten de deur houden en zet Ray, Nick en David op de zaak. Ray en Nick gaan voor onderzoek naar een lingerie-show waar de vrouw connecties had. Nick kan maar moeilijk bij de les blijven met zoveel spannende vrouwen om hem heen maar zal toch zijn hoofd koel moeten houden.

Uitzending: RTL 4, wekelijks vanaf maandag 11 oktober, tussen 20.30 en 21.25 uur.

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RTL Nederland, Tamara de Kruijff, via tel: 035 - 6718938 of email tamara.de.kruijff@rtl.nl.