Dienstenbond CNV

Nieuws

8 oktober 2010

Overleg met Wegener over ontstane situatie

Maandag 11 oktober vindt er overleg plaats met een afvaardiging van Wegener, waaronder de beoogde opvolger van Joop Munsterman, over de situatie die het afgelopen weekend is ontstaan na het plotselinge vertrek van Munsterman. We willen tijdens de ontmoeting proberen meer antwoorden te krijgen over het waarom van het vertrek van Joop Munsterman en Silvia Böckers en we willen weten wat een en ander betekent voor de toekomst van Wegener en dan met name de gevolgen van een en ander voor u, de werknemer van Wegener.

Onderwerpen
In eerste instantie leek het er op dat dit gesprek op de lange baan geschoven zou worden, maar op aandringen van CNV Media vindt dit overleg nu a.s. maandag al plaats. Uiteraard zullen wij onze en uw zorgen overbrengen. Of wij antwoorden krijgen, weten we niet, maar we zullen er in ieder geval voor zorgen dat niet alleen de aandeelhoudersbelangen maar ook die van de werknemers goed in het oog worden gehouden! Heeft u vragen/onderwerpen of wat dan ook waarvan u vindt dat wij het moeten weten en namens u moeten inbrengen, mail het naar bestuurder Aletta Bulsink, a.bulsink@remove-this.cnvdibo.nl.

Spannende tijden
In spannende en onzekere tijden is het goed om te weten dat je kunt rekenen op je vakbond. CNV Media neemt de belangen van de werknemers van Wegener uiterst serieus en spant zich om er voor te zorgen dat u niet het kind van de rekening wordt. Daarbij is het voor ons belangrijk dat we elkaar over en weer steeds informeren. Wacht dus niet op een bericht van mij, maar mail mij met uw vragen/onderwerpen/informatie, etc. Als u uw emailadres stuurt, dan kunnen we u nóg sneller informeren!

Lid worden
Daarnaast is het voor uw collega misschien ook een goed idee om juist nu lid te worden van de bond. Over de voordelen van het lidmaatschap hoef ik ú natuurlijk niets te vertellen, maar vertelt u ze eens aan uw collega!!

Informatie
Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met bestuurder Aletta Bulsink, a.bulsink@remove-this.cnvdibo.nl, Postbus 1293, 7301 BM Apeldoorn, tel. 055-577 26 40.