Introductie nieuwe SMS-dienst: Ontslagpremie berekening per SMS

11/10/2010 08:30

Ontslagvraag.nl

Echt, maandag 11 oktober 2010 - Deze nieuwe SMS-dienst wordt vanaf dinsdag 12 oktober geïntroduceerd middels de campagne: "WAT BEN JIJ WAARD?". Deze campagne wordt onder andere ondersteund met miljoenen bierviltjes. De SMS-dienst geeft een indicatie van de ontslagvergoeding.

Wil men weten hoe hoog de ontbindingsvergoeding is bij ontslag dan kan dat middels de nieuwe SMS dienst "Wat ben jij waard?".

SMS naar 2211: "Ontslag" -spatie- -spatie- -spatie- (bruto) en binnen een paar seconden wordt een indicatie van de ontbindingsvergoeding bij ontslag per SMS aan de mobiele telefoon teruggezonden.

Door het achterliggende programma wordt de berekening direct uitgevoerd aan de hand van de Kantonrechterformule waarbij "1" als C-factor wordt gehanteerd.

De kosten voor deze SMS service zijn eenmalig en er is dus geen sprake van een abonnement.

De nieuwe dienst is een initiatief van www.ontslagvraag.nl, die overigens deze dienst kosteloos ook op haar site aanbiedt. Op deze site is het zelfs mogelijk een meer verfijnde berekening te maken. Uiteraard blijft het een benadering van hetgeen de Kantonrechter uiteindelijk zal beslissen. "Het is een betrouwbare methode die men snel bij de hand heeft als er een ontslagkwestie speelt", aldus Frank Vossen, woordvoerder en als medewerker arbeidsrecht werkzaam bij Mulders-Advocaten te Echt. "Met deze extra dienst sluiten wij aan bij de behoefte van de huidige maatschappij op ieder moment de gewenste informatie bij de hand te hebben", aldus Vossen.

De actie wordt ondersteund door landelijk miljoenen bierviltjes te verspreiden. De verspreiding wordt verzorgd door Hansen Dranken en Evenementen te Linne, onder meer bekend als shirt sponsor van voetbalclub MVV.

Info: Frank Vossen

info@ontslagvraag.nl

T: 0475 - 419 419

M: 06 - 24 38 28 91

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

http://www.ontslagvraag.nl