Ingezonden persbericht---


PERSBERICHT

Groene fashionshop watMooi succesvol met duurzaam ondernemen JOKE BOM WINT AWARD VOOR BESTE
VROUWELIJKE ONDERNEMER

Joke Bom is door Federatie Zakenvrouwen uitgeroepen tot Vrouwelijke Ondernemer van het Jaar in de categorie ZZP. Vrijdag 8 oktober jl. kreeg zij de prestigieuze FZ Award uitgereikt tijdens het feestelijke FZ Award Gala. Bom is eigenaar van de groene fashionshop watMooi en boegbeeld van succesvol duurzaam ondernemerschap in Nederland.

Voor Joke Bom betekent toekenning van de award voor beste vrouwelijke ondernemer de bevestiging dat duurzaamheid en succesvol ondernemen uitstekend samengaan. Bom: "Ik ben enorm trots op het winnen van deze prijs en zie het als een beloning voor iedereen die zich met watMooi inzet voor een mooiere wereld. People, Planet en Profit zijn nog lang niet voor iedereen een logische combinatie. De toekenning van deze belangrijke award bewijst dat verantwoord ondernemen steeds vanzelfsprekender wordt. In mijn visie kunnen succesvol ondernemen en duurzaamheid dan ook niet zonder elkaar."

De FZ Award werd uitgereikt door juryvoorzitter Noud van Rooij, tevens directielid van MKB Nederland en VNO-NCW: "Joke heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen verankerd in het hart van haar onderneming en maakt duurzaamheid trendy en aantrekkelijk. Joke heeft haar passie omgezet in een succesvolle ondernemersvisie. watMooi is klaar om de volgende grote stap te maken."

Over watMooi
Duurzame fashionshop watMooi is in 2006 opgericht door Joke Bom. watMooi verkoopt kleding en accessoires die worden gemaakt met respect voor mensen, dieren en milieu. Inmiddels mag watMooi zich de grootste groene fashionshop van Nederland noemen. De webshop biedt het meest uitgebreide assortiment in duurzame kleding van zowel Nederlandse als internationale ontwerpers.

Over de FZ Award
De FZ Award voor de Vrouwelijke Ondernemer van het Jaar wordt jaarlijks door Federatie Zakenvrouwen uitgereikt aan een vrouwelijke ondernemer die lef en originaliteit toont in haar ondernemerschap en haar bedrijf met visie en volharding tot een succesvolle onderneming heeft uitgebouwd.

Voor meer informatie: www.watmooi.nl
www.federatiezakenvrouwen.nl


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Noot voor de redactie (