Ingezonden persbericht


Persbericht

Woudrichem, woensdag 29 september 2010

Nieuwe wijk Almkerk verdient een nieuwe naam

Almkerk wordt de komende jaren aan de westkant, bij de sportvelden, uitgebreid met een nieuwe wijk. Totaal worden zo'n 130 woningen gerealiseerd. Deze nieuwe wijk verdient een nieuwe naam! Weet u een leuke, passende naam? Vertel het Woonlinie.

De nieuwe wijk wordt een geheel van woningen in een landelijke bouwstijl, met veel ruimte en groen. Er komen verschillende typen huizen en aantal van de huizen wordt bijna energieneutraal gebouwd. Ook wordt in Almkerk West een zeer duurzaam Rabobank-kantoor en de nieuwbouw van bioscoop Hollywoud gerealiseerd.

Weet u een goede, originele naam die past bij de gedachte achter deze nieuwe wijk? U kunt uw idee met motivatie invullen op www.woneninalmkerk.nl of toesturen naar info@woonlinie.nl o.v.v. nieuwe naam Almkerk West. U kunt uw idee ook telefonisch doorgeven, telefoonnummer (0183) 30 51 51. De prijsvraag sluit op vrijdag 15 oktober 2010.

Met winnende idee kunt u een diner voor twee verdienen ter waarde van E 100 in een restaurant in de gemeente Woudrichem.

Meer informatie
Heeft u interesse in een woning in de nieuwe wijk Almkerk West of wilt u de ontwikkelingen op de voet volgen? Laat dan uw gegevens achter op www.woneninalmkerk.nl.

================EINDE PERSBERICHT ===============