Ingezonden persbericht


WOMENinIT maakt nominaties bekend
Op 9 november 2010 zullen uit zes vrouwelijke ICT professionals aan twee finalisten een WomeninIT award worden uitgereikt. Een deskundige jury maakt tijdens het evenement bekend wie de uiteindelijke winnaars zijn in de categorieën beste vrouwelijke manager in de ICT en beste vrouwelijke ICT professional. In de categorie `vrouwelijke manager in de ICT' zijn genomineerd: Stella Kuin, Kadaster Janneke Montfrooy, Oracle Bianca Rouwenhorst, UWV

In de categorie `vrouwelijke ICT professional zijn genomineerd: Anette Stolvoort, IBM Melanie Rieback, VU Anita van Baaden, Oracle

Jury De jury die dit jaar de vrouwelijke ICT professionals beoordelen en de uiteindelijke winnaars bekend maken bestaat dit jaar uit Arjen Dorland, CIO van het jaar 2009, Wouke Lam, Directie Organisatie- en Personeelsbeleid Rijk en Elly Plooij lid Europees Parlement voor de VVD.

Over WOMENinIT WOMENinIT is een stichting voor en door vrouwelijke ICT-professionals, opgericht door ICT professional Symonne Swaag. De stichting biedt vrouwen werkzaam in de ICT de gelegenheid om met vrouwelijke vakgenoten contact te leggen om kennis en ervaringen te delen en elkaar te stimuleren in de ontwikkeling van hun loopbaan. Hiervoor organiseert WOMENinIT een aantal keer per jaar dinnersessies met ICT-gerelateerde onderwerpen, werkomstandigheden en carrièreontwikkeling. WOMENinIT wil vrouwelijke ICT-professionals stimuleren om een proactieve rol te spelen bij het naar buiten treden bij seminars, opleidingen en in de media. Toetreding tot het netwerk van WOMENinIT is gratis, iedere vrouwelijke professional uit het vakgebied kan zich aansluiten. Voor meer informatie zie www.womeninit.nl. Er bestaat tevens een LinkedIn community met meer dan 650 participanten.

Voor meer informatie over WOMENinIT of een interview met het bestuur, kunt u contact opnemen met Symonne Swaag of Mabel de Vries via info@womeninit.nl.


---- --