Ingezonden persbericht- Persbericht -

Focus op vrouwen met training 'Authentiek Vrouwelijk Leiderschap' DeRoosVermeulen trainingpartner van Van Harte & Lingsma

Oegstgeest, maandag 11 oktober - Training- en adviesbureau Van Harte & Lingsma en bureau voor gedragsverandering DeRoosVermeulen hebben de handen ineen geslagen. Vanaf dit najaar bieden de bureaus gezamenlijk een leergang speciaal gericht op vrouwen: 'Authentiek Vrouwelijk Leiderschap'. Hierin leren vrouwen hun vrouwelijke kwaliteiten bewust in te zetten voor het veranderingsproces van personen, het team en de organisatie. "Een mooie aanvulling op ons reguliere trainingsaanbod," aldus Joep C. de Jong, algemeen directeur van Van Harte & Lingsma.

Van Harte & Lingsma heeft de leergang 'Authentiek Vrouwelijk Leiderschap', waar DeRoosVermeulen vanaf 2007 mee bezig is, opgenomen in haar totale trainingsaanbod. De leergang richt zich onder andere op het inzetten van specifiek vrouwelijke eigenschappen om verandering te bewerkstelligen, de wil om er te komen en hoe je je vrouwelijkheid in zet. "Deze unieke training, waarin we ons voor het eerst op zo'n specifieke doelgroep richten, is bedoeld voor vrouwen die geloven in succes op eigen kracht en behoefte hebben op niveau met andere vrouwen te leren in een stimulerende omgeving," aldus De Jong.

Authentiek Vrouwelijk Leiderschap zal bij Van Harte & Lingsma verzorgd worden door Léonie Vermeulen en Wim de Roos, die deze leergang in 2007 ontwikkelden. In een kleine groep met maximaal acht vrouwen gaan de deelnemers in vijf dagdelen aan de slag met de bewustwording van hun vrouwelijke kwaliteiten en inzetmogelijkheden hiervan. "Met veel enthousiasme gaan we de samenwerking aan met DeRoosVermeulen. We geloven dat we met de inzet en ervaring van Léonie Vermeulen en Wim de Roos de kwaliteit kunnen bieden waar Van Harte & Lingsma voor staat. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel, door deze samenwerking willen we met onze ervaringen en expertises gezamenlijk een stapje hoger komen," aldus De Jong.

Over Van Harte & Lingsma

Van Harte & Lingsma is al 25 jaar toonaangevend in het ontwikkelen van mensen en organisaties. Het bureau verzorgt (beroeps)opleidingen, trainingen en coachingstrajecten gericht op leiderschap en management, persoonlijke ontwikkeling en inspiratie, persoonlijke effectiviteit en communicatie. Daarnaast levert Van Harte & Lingsma advies gericht op veranderprocessen, teamontwikkeling en betrokkenheid. Van Harte & Lingsma heeft 50 medewerkers en is gevestigd in Oegstgeest. Zie ook www.h-l.nl.

Over DeRoosVermeulen

Léonie Vermeulen en Wim de Roos zijn beiden partner in DeRoosVermeulen, bureau voor gedragsverandering in Den Haag. De diensten bestaan uit onderzoek, organisatieadvies en individuele coaching. DeRoosVermeulen begeleidt managers en management teams in het realiseren van meer effectieve organisaties. Uitgangspunt is dat het altijd beter kan. Het bureau heeft jarenlange ervaring in kwalitatief onderzoek en het begeleiden van teams en individuen onder stressvolle omstandigheden.


- Einde bericht -
**