Ingezonden persbericht
MAD Company genomineerd Website van het Jaar 2010

De MAD (Moms And Dads) datingcommunity, gelanceerd in januari 2010, is genomineerd als Website van het Jaar 2010 in de categorie dating. Op MAD Company kunnen alleenstaande ouders en singles met een (stief)kinderwens ervaringen uitwisselen, speciale interessegroepen starten, bloggen, uitjes organiseren en daten. Bovendien biedt de site informatie over alimentatie, kinderopvang, verliesverwerking en nog veel meer. De Website van het Jaar verkiezing is gericht op de kwaliteit en inhoud van websites. De uitreiking van de ultieme publieksprijs wordt jaarlijks georganiseerd door MetrixLab in samenwerking met het magazine Emerce. Steun ons en geef vanaf vandaag tot 19 november 2010 je mening via http://www.websitevanhetjaar.nl/vote.php?id=238 over de kwaliteit van de website MAD Company.

Onderscheidend vermogen
Bij het daten via de reguliere, veelal grote, datingsites ervaren alleenstaande ouders regelmatig dat het hébben van kinderen problemen oplevert. Bij MAD Company weet iedereen dat er kinderen in het spel zijn want de gemeenschappelijke deler op MAD Company is kinderen of een (stief)kinderwens. Deze vanzelfsprekendheid schept een band waardoor de sfeer bij MAD Company zeer open en persoonlijk is. Via de uitjes, georganiseerd door de leden zelf, leren de MAD leden elkaar op een ongedwongen manier kennen. De datingcommunity biedt naast de groepsuitjes ook de mogelijkheid om één op één contact te maken en te daten. Er bestaat een gratis en betaald lidmaatschap (19,95 euro voor een kwartaal en 49,95 euro voor een heel jaar). MAD Company telt na 8 maanden 1400 leden en minimaal 12 succesverhalen.

Fehmers over de nominatie en BNR
Oprichter Mariette Fehmers: "Dat we genomineerd zijn zie ik als een enorme erkenning. De doelgroep van alleenstaande ouders en singles met een (stief)kinderwens zat hier kennelijk op te wachten. Dat vermoeden had ik al en dat is door deze nominatie bevestigd." Fehmers is dinsdag 12 oktober om 11.15 te gast bij Paul van Liempt in zijn programma 'Happy Consumer' (BNR) om over MAD Company en de nominatie te praten.
---Ingezonden persbericht