DATEV audit software beschikbaar voor Nederlandse accountant


Totaaloplossing zorgt voor betere focus en efficiëntere audit

ROTTERDAM, 20101011 -- DATEV, 's werelds grootste leverancier van accountancy software, introduceert zijn audit software op 12 oktober, tijdens de Accountancynieuwsdag 2010, op de Nederlandse markt. Daarmee komt voor Nederlandse accountants een geïntegreerde paperless audit, met unieke risico analyses en meerdere rapportages, binnen handbereik. Chain11 audit software uit Rotterdam verzorgt de distributie van de software in het Nederlandse taalgebied.

DATEV audit software
De software van DATEV is geschikt voor zowel de samenstel- als de controlepraktijk. De objectieve meting van de controlerisico's is een hulpmiddel bij het efficiënter bepalen van de focus. DATEV heeft documentbeheer, working papers, analyse en rapportage in één totaaloplossing ondergebracht. Data mining met ACL is een geïntegreerd onderdeel van DATEV audit software.

Verhuurmodel
De software van DATEV komt beschikbaar voor accountants in een verhuurmodel, waarbij een contract wordt afgesloten voor een jaar. Na dat jaar is de huur per maand opzegbaar. Het contract behelst niet alleen het gebruik van de software, maar ook de updates en de ondersteuning. Het verhuurmodel verlaagt de drempel om de software van DATEV uit te proberen. "Zo zien prijsbewuste accountants direct de kostenvoordelen en zullen ze merken dat onze totaaloplossing bijdraagt aan hun efficiëntie", zo stelt Chain11.
Kijk voor meer informatie over DATEV audit software op www.verfrissingnodig.nl.

Over Chain11 audit software
Chain11 audit software is een nieuwe divisie van het in 2006 opgerichte Chain11 business software. Chain11 business software is gecertificeerd dealer van King business software.
www.chain11.nl.

Over DATEV
DATEV is een van oorsprong Duitse organisatie en geldt als 's werelds grootste leverancier van software voor accountantskantoren. DATEV heeft 33 vestigingen wereldwijd en levert aan 40.000 organisatie die op hun beurt weer 2,4 miljoen klanten bedienen. De omzet over 2009 bedroeg ¤ 672 miljoen. Het bedrijf telt 5.700 medewerkers en heeft zijn hoofdkantoor in Neurenberg.
www.datev.com