Frugi Venta (Groenten en Fruit Handelsplatform Nederland)


Agenda
11-10-2010 - 15-10-2010
Matchmaking met Tanzaniaanse bedrijven tijdens Hortifair

Teampro Rotterdam organiseert van 11 t/m 15 oktober 2010 een handelsmissie vanuit Tanzania naar Nederland, in opdracht van het Ministerie van LNV. De missie vindt plaats gelijktijdig met de Hortifair in Amsterdam...

De tuinbouw sector in Tanzania biedt uitstekende mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven onder andere actief in kassenbouw, zaaigoed, irrigatie, verpakking, koeling, marketing en import/export.

Financiële ondersteuning
De tuinbouwsector is de snelst groeiende industrie in Tanzania en wordt gestimuleerd vanuit de Tanzaniaanse overheid door verschillende overheidsinitiatieven, waaronder het opzetten van de Tanzanian Horticultural Organisation (TAHA) met financiële ondersteuning uit Nederland. Ook wordt ondernemerschap gestimuleerd door actief beleid van de overheid.
Vanuit Tanzania bestaat veel interesse in verdere samenwerking met Nederlandse bedrijven op diverse terreinen; van de aankoop van machines of het afzetten van versproducten tot het opzetten van Joint Ventures.

Seminar RAI
Een belangrijk onderdeel van de handelsmissie is het seminar `Handelsmogelijkheden in de tuinbouwsector van Tanzania'. Graag verwelkomen wij u tijdens dit seminar op woensdag 13 oktober 2010 in de Amsterdamse RAI. Na het plenaire programma is er in de middag gelegenheid tot individuele gesprekken met potentiële Tanzaniaanse zakenpartners tijdens de match-making sessie. Teampro medewerkers zullen tijdens deze sessie voor u beschikbaar zijn om de gesprekken te faciliteren.

Tot 27 september 2010 kunt u zich aanmelden via www.evd.nl/259503 U kunt tevens aangeven of u een bedrijfsbezoek wilt faciliteren. De deelnemersvoorwaarden en actuele informatie kunt u vinden op www.teampro.nl