Webton hanteert nieuw succesvol concept van webdesign en optimalisatie


Benadering levert aanzienlijke besparing voor bestaande en nieuwe internet ondernemers

HENGELO, 20101011 -- Webdesigner Webton uit Hengelo heeft onlangs een nieuwe benadering voor het internet bedacht en geïntroduceerd. In deze nieuwe methode wordt tijdens het bouwen van een website rekening gehouden met de benodigde mate van optimalisatie die nodig is om een website of webwinkel winstgevend te maken. In plaats van cruciale onderdelen van online strategieën als losse zaken te zien, beschouwt Webton webdesign en optimalisatie als geheel. Deze benadering levert een aanzienlijke besparing voor bestaande en nieuwe internet ondernemers.

Bij webdesigner Webton, uit Hengelo, denkt men al jaren vooruit. In plaats van cruciale onderdelen van online strategieën als losse zaken te zien, beschouwt Webton webdesign en optimalisatie als geheel.

Degelijke, heldere en creatieve vormgeving is van groot belang voor een goed functionerende website. Webton maakt niet alleen websites die er goed uitzien, maar die ook functioneel zijn en goed vindbaar door zoekmachines.

Het internet kan ingezet worden om, naast het geven van extra service aan bestaande klanten, nieuwe markten en klanten te bereiken. Het is uiterst belangrijk om - juist op het gebied van zoekmachine marketing - bij te blijven, of zelfs de concurrent te overtreffen. Ook hosting, domeinnaam registratie en het aanmaken van e-mailaccounts is bij Webton in goede handen.

Via een 3-stappenplan kan Webton in een korte tijd een complete website opleveren, die volledig voldoet aan de wensen van de klant.

Stap 1 - Inventarisatie en advies
Samen met de klant bepaalt Webton het met de website te bereiken doel. In samenspraak brengt Webton de wensen in kaart met behulp van een checklist. Webton toont de verschillende mogelijkheden en oplossingen die er zijn en komt met een voorstel.

Stap 2 - Concept en layout ontwerp
Na het akkoord op de offerte gaan we aan de slag. We beginnen met het grafisch ontwerp van de website die we ter goedkeuring voorleggen. In dit stadium veranderen wij het grafisch ontwerp net zolang, totdat het aan de wensen van de klant voldoet. Wij hanteren voor het realiseren van websites een vaste ontwikkelmethode: tijdens het gehele traject heeft de opdrachtgever inzicht in de voortgang van het project en kunnen nieuwe wensen steeds ingepast worden.

Stap 3 - Ontwikkeling
Na goedkeuring van het grafisch ontwerp start de bouw van de website. De lay-out, menu knoppen en functies voegen we toe via ons eigen systeem. We `parkeren' de website in opbouw op een Internetlocatie, die alleen voor de opdrachtgever toegankelijk is. Dit `parkeren' doen we totdat de website klaar is en online kan. Bij de website wordt een statistieken pakket meegeleverd, zodat de klant exact kan zien hoe vaak en wanneer de website wordt bezocht.

Voor meer informatie: www.webton.nl