Gemeente Apeldoorn

8-10-2010

Arnhemseweg vanaf 11 oktober deels afgesloten

Vanaf aanstaande maandag, 11 oktober, wordt er asfaltonderhoud aan zowel de Arnhemseweg als de Koning Stadhouderlaan uitgevoerd.

De Koning Stadhouderlaan / Arnhemseweg wordt vanaf de Europaweg tot aan de Talingweg alleen in de avonduren afgesloten. Deze werkzaamheden starten aanstaande maandag 11 oktober en duren tot 22 oktober. De werktijden 's nachts zijn van 20.00 tot 06.00 uur. Het verkeer wordt 's nachts ter plekke met borden omgeleid. Overdag kan het verkeer gewoon gebruik maken van de weg.

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de geluidsproductie tijdens de nachtelijke uren. De werkzaamheden die meer geluid produceren worden tijdens de avonduren uitgevoerd, zodat de geluidsoverlast tijdens de nacht tot een minimum beperkt wordt.

Het gedeelte van de Arnhemseweg tussen de Talingweg en Valkenweg, wordt ook aanstaande maandag afgesloten. Deze afsluiting duurt tot en met 8 november. De werkzaamheden worden grotendeels overdag uitgevoerd.

De gemeente Apeldoorn is 5 oktober begonnen met de werkzaamheden aan het wegvak in de tunnel onder het spoor. De werkzaamheden aan dit gedeelte zijn bijna afgerond en verlopen voorspoedig.

Einde persbericht.