Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Verdonck, Klooster & Associates nieuw lid van ROA

Gorinchem, 11 oktober 2010- Verdonck, Klooster & Associates B.V. is met haar expertisegroepen Organisatieverandering en Organisatie & proces consultancy per 1 oktober 2010 als lid toegetreden tot de Raad van Organisatie-Adviesbureaus (ROA). Het in Zoetermeer gevestigde Verdonck, Klooster & Associates viert dit jaar haar 25-jarig bestaan en telt ruim 100 professionals. Het middelgrote adviesbureau adviseert over de toepassing van informatievoorziening op strategisch bestuurlijk niveau.

Met de komst van Verdonck, Klooster & Associates stijgt het aantal ROA-leden tot 26. Deze hoog geprofessionaliseerde Nederlandse organisatieadviesbureaus hebben samen ruim 4.200 adviseurs. Door een gezamenlijke gedragscode en afspraken over de kwaliteit van de dienstverlening, willen de leden de norm van hun vak hooghouden. En met een onafhankelijk tuchtrechtsysteem zijn ze daar zelfs op aanspreekbaar.

Verdonck, Klooster & Associates onderschrijft de uitgangspunten van ROA ten volle. "Het ROA-lidmaatschap sluit aan bij ons continue streven naar hoge kwaliteit. Het biedt ons de mogelijkheid onderling kennis te delen en nieuwe kennis te ontwikkelen. Ook vinden wij het van belang dat de belangen van organisatieadviesbureaus gezamenlijk worden behartigd. Daarom zijn wij toegetreden tot de ROA", aldus directeur Joost Beukers van Verdonck, Klooster & Associates.

"Aan het ROA-lidmaatschap zijn eisen verbonden ten aanzien van bureauomvang, continu√Įteit, adviesterreinen en expertise", stelt Rolf Sterk, voorzitter van ROA. "Momenteel zitten vijf bureaus in de toelatingsprocedure. Dit wil niet automatisch zeggen dat al deze bureaus zullen toetreden tot onze branchevereniging. Het afgelopen jaar hebben wij twee bureaus moeten afwijzen."

Noot voor de redactie,