Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

Sulzer Eldim wint de Business Process Improvement Award 2010

11 oktober 2010, Rotterdam - Tijdens de Every Angle Klantendag 2010 op 7 oktober heeft het projectteam van Katja Hegger (Business Analist, Sulzer Eldim) de Business Process Improvement (BPI) Award 2010 gewonnen.

De BPI Award is een intitiatief van Every Angle waarbij Every Angle gebruikers hun succesvolle verbeterprojecten presenteren en daarmee de BPI Award kunnen winnen. Veel projectteams schreven zich in, onder andere ook de projectteams uit de organisaties Alliander, Electrabel, ERIKS, Intervet Schering-Plough Animal Health en Vrumona.

Tijdens de Every Angle Klantendag koos het publiek na de presentaties van de projectleden, welk project zij het beste vonden. Sulzer Eldim won met hun project "Next Step in a Cell Concept", waarmee ze door middel van een financieel dashboard de focus op resultaat op verschillende cellen en niveaus binnen hun organisatie hebben verscherpt.

Katja Hegger over het winnende project: 'De cell summary wordt op verschillende niveaus in de organisatie gebruikt waardoor iedereen over dezelfde informatie beschikt. De financiële informatie is op een overzichtelijke, snelle en eenvoudige manier bij elkaar te zetten. Hiermee kunnen we op dagelijkse basis informatie uit verschillende SAP modules (PCA, CO & FI) in één A4 sheet per cell presenteren. Niet alleen staan hier op maandbasis de kosten vermeld, maar ook data ten aanzien van geregistreerde uren en KPI's waardoor trends zichtbaar gemaakt kunnen worden.'

Truus Zorg, Manager Information Systems bij Sulzer Eldim, over Every Angle: 'Toen ik 8 jaar geleden Every Angle introduceerde zag ik mogelijkheden. Ik had toen nooit kunnen bedenken dat er zoveel mogelijkheden zijn en de toegevoegde waarde zo groot is. Ik ben super trots op het Sulzer Eldim team en de mensen van Every Angle die zo goed hebben geluisterd naar wat ons team wilde realiseren.'

Meer informatie over hoe Every Angle bij Sulzer Eldim is ingezet bij het maken van een financieel dashboard leest u hier (http://www.everyangle.com/site/nld/nl/nieuwsarchief/84-Sulzer%20Eldim%20bouwt%20financieel%20dashboard%20met%20Every%20Angle).

Over Sulzer Eldim
Sulzer Eldim is een leverancier van hoogwaardige metalen onderdelen voor vliegtuigmotoren en industriële gasturbines. Het bedrijf is in 1970 als een van de eersten begonnen met metaalbewerking op basis van de Electro Discharge Machining (EDM)-methode. In de loop der jaren heeft de organisatie naast conventionele metaalbewerking, ook vele nieuwe technieken geïntroduceerd, zoals ECM, ECD en Laser. Vanaf 2000 is het bedrijf onderdeel van multinational Sulzer, met hoofdkantoor in Winterthur Zwitserland.

Sulzer Eldim produceert en bewerkt producten, van een groot aantal gerenommeerde afnemers over de hele wereld. De onderdelen worden bijvoorbeeld gebruikt in vliegtuigmotoren van Rolls-Royce, Pratt & Whitney, MTU, Honeywell, GE, Snecma en in de gasturbines van Alstom, Siemens, GE, Ansaldo Energia etc.

Over Every Angle
Every Angle is een Nederlands bedrijf dat het gelijknamige softwaresysteem ontwikkelt, gefocust op Perfomance Management. Met wereldwijd een groot aantal implementaties bij gerenommeerde multinationals, laat Every Angle zien dat het een bewezen en succesvol softwaresysteem is met een sterke positie in het SAP landschap. Met Every Angle beantwoorden SAP eindgebruikers in enkele seconden operationele businessvragen en maken ze analyses tot op het hoogste detailniveau. Organisaties kunnen daarmee vanuit KPI management dashboards verbeterpunten eenvoudig zichtbaar maken en omzetten naar detailanalyses en operationele acties. Ongeacht de complexiteit van het SAP systeem of de achterliggende bedrijfsprocessen is Every Angle in enkele dagen geïmplementeerd. Meer informatie vindt u op: www.everyangle.com.