Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

CM wint derde prijs en Sustainable Grower Award in Fast50

Breda, 11 oktober 2010 - Mobiel technologiebedrijf CM heeft de derde plaats behaald in de ranglijst van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. Daarnaast heeft CM de Sustainable Grower Award in ontvangst genomen, de prijs voor het bedrijf die hun groei langere tijd weet vast te houden.

De feestelijke uitreiking vond 7 oktober plaats in het Evoluon in Eindhoven. Jeroen van Glabbeek, CEO van CM, was blij verrast met het behalen van maar liefst twee prijzen. 'Ik heb altijd gedroomd van deze prijs, om 'Sustainable Grower' te worden in de Deloitte Technology Fast 50. Het betekent dat je vijf jaar achtereen laat zien dat je binnen deze economie kunt groeien. Dat we daarbij ook nog de derde plaats bereikt hebben, maakt het extra bijzonder.'

Internationale groei
CM is een mobile messaging bedrijf dat sms verkeer afhandelt voor nationale tv-stations, banken en overheid en is innovatief op het gebied van mobile payments, content delivery en mobile marketing. Het bedrijf heeft haar groei bereikt door constant te blijven inspelen op de markt, aldus Glabbeek. 'CM is ambitieus en zal dit de komende jaren doorzetten door, naast Nederland en België, ook op internationaal gebied te groeien. We zijn marktleider op het gebied van zakelijke sms-diensten. Innovativiteit, goede interne- en externe samenwerking en financiële gezondheid staan hierin voorop.'

Er zijn dit jaar opvallend veel mobiele bedrijven in de prijzen gevallen. De eerste prijs was voor Service2Media, zij leveren mobiele applicaties. Layar, 's werelds grootste platform voor 'Augmented Reality' ging met de Rising Star Award naar huis, de prijs voor de snelst groeiende bedrijven onder de vijf jaar.

Over Fast50
De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar .

Over CM
CM is de grootste zakelijke sms-leverancier van Nederland. Het bedrijf organiseert samen met Emerce het congres Mobile Convention Amsterdam, door de branche bestempeld als 'het grootste Nederlandse event op het gebied van mobiele ontwikkelingen en trends'. Behalve de titel Sustainable Grower is CM al eerder in de prijzen gevallen. Zo is CM in 2010 uitgeroepen tot 'Best Managed Company' en is Jeroen van Glabbeek genomineerd voor 'Entrepreneur Of The Year 2010'.
Ingezonden persbericht