Ingezonden persbericht


PERSBRICHT

ALTIJD GENOEG GELD MET EIGENWIJS IN GELDZAKEN

Informeer je goed over geldzaken, en maak zelf keuzes. Wees eigenwijs. Dan houd je met gemak geld over om leuke dingen te doen. Dat is het motto van de nieuwe scheurkalender van besparingsdeskundige Marieke Henselmans.

De kalender bevat niet alleen vertrouwde elementen, zoals tips voor gratis uitstapjes en goedkope recepten, maar ook actuele nieuwe tips. Nieuw zijn ook de tips op het gebied van geld en recht.

Marieke onderzocht hoe het komt dat sommige mensen met gemak rondkomen van een laag inkomen. Wat valt er van deze survivors te leren? Zij maken eigenzinnige keuzes. In de scheurkalender Eigenwijs in Geldzaken 2011 vertelt Henselmans welke.

In de scheurkalender van 2011:


* Tips om geld en/of het milieu te sparen


* Recepten voor minder dan ¤ 1 per persoon


* Ideeën voor gratis uitstapjes


* Wijze woorden over geldzaken


* Cartoons met het bespaarvarkentje


* Wekelijks een tip op het gebied van geld en recht


* Elke maand een Budgetplanner

Marieke Henselmans is dé besparingsdeskundige van Nederland. Zij werkte mee aan het veelbekeken televisieprogramma Geen cent te makken, schrijft columns voor het Algemeen Dagblad, Genoeg.nl en GeldenRecht.nl en en geeft in heel Nederland lezingen en workshops. Ze schreef verschillende boeken over geldzaken, waaronder de succesvolle Crisischecklist

en 101 Goed met geld tips.

Uitgeverij Genoeg

Genoeg is een tijdschrift en internetplatform voor mensen die graag een duurzaam leven willen leiden. Minder spullen, meer kwaliteit, minder gedoe, en meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven. Genoeg laat zien wat je zelf kunt doen om de klimaat-, voedsel- en financiële crisis te bezweren. Met interviews, reportages, achtergrondverhalen en vooral veel praktische tips om meer te doen met minder.


---Ingezonden persbericht