Gemeente Valkenswaard

cursussen: kinderharp en kinderviool

Nieuwe cursussen: kinderharp en kinderviool

In oktober start het Centrum voor Muziek en Dans (CMD) met twee nieuwe kindercursussen: kinderharp en kinderviool. Deze cursussen van 10 lessen zijn bedoeld voor jonge muzikanten van 4 tot 6 jaar. De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 5 kinderen. Ze leren op speelse wijze hun weg te vinden op de harp of de viool. Met muzikale spelletjes en liedjes worden ze vertrouwd gemaakt met muziek en het instrument.

De cursus kinderharp start op dinsdag 12 oktober en wordt gegeven door harpdocente Renske de Leuw. De cursus kinderviool start op woensdag 13 oktober en wordt gegeven door viooldocente Liesbeth Hendrix. Bij voldoende belangstelling is er ook een vervolgcursus mogelijk (begin februari 2011).

Informatie
De kosten voor beide cursussen zijn EUR 84,- voor 10 lessen van 50 minuten. Als u uw kind wilt aanmelden voor een van de cursussen dan kunt u dat doen via een inschrijfformulier. Het inschrijfformulier is verkrijgbaar deze website (kies in de linkerkolom voor 'Centrum Muziek en Dans' en vervolgens voor 'formulieren') of bij de balie van het CMD, De Hofnar 14 in Valkenswaard, telefoon 040-2083591. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie.