Vereniging FME-CWM


Milieu 2010 beurs 'one stop shop' om te besparen

Datum: 12 t/m 14 oktober 2010
Locatie: Brabanthallen in Den Bosch

Van 12 tot en met 14 oktober 2010 vindt in de Brabanthallen te Den Bosch de beurs Milieu 2010 plaats. Deze gratis beurs is 'the one stop shop' om te besparen en benutten op milieugebied. Of het nu gaat om het omlaag brengen van milieukosten of het ontwikkelen en vermarkten van duurzame producten.

Milieu 2010 toont besparende oplossingen op het gebied van afval, water, lucht, bodem en geluid. Actuele onderwerpen zoals duurzaam inkopen en het halen van voordeel uit maatschappelijk verantwoord ondernemen komen uitgebreid aan bod. Tegelijkertijd vinden bezoekers alles over energiebesparing en duurzame energie-opwekking op de naastgelegen vakbeurs Energie.

Financieel resultaat

Het ontwikkelen van producten gemaakt van duurzame materialen en geproduceerd met minder energie en afval versterkt de concurrentiepositie. Bovendien wordt milieubewust handelen de komende jaren alleen maar belangrijker. Het milieu sparen is dan ook niet alleen een maatschappelijk belang, maar biedt ook kansen op een beter financieel resultaat.

Echter, milieu is een veelomvattend en specialistisch vakgebied. Ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op, zowel op product- en kennisniveau als op het gebied van regelgeving en handhaving. De totaalbeurs over milieu en ondernemen, speelt hierop in.

De Milieu 2010 beurs wordt ondersteund door de Vereniging van Leveranciers van Milieutechnolgie (VLM) en de Vereniging van Milieuprofessionals (VVM).

Aanmelden en meer informatie

Toegang is gratis bij voorregistratie of via een relatiekaart. Meer informatie vindt u op: http://www.milieuvakbeurs.nl/