Project Gemeente Westland


Wijkschouw in Monster

Publicatiedatum: 05-10-2010

Dinsdag 12 oktober, vindt er in Monster een wijkschouw plaats, met als vertrekpunt het park aan het Hartmanplein. Wilt u aan deze wijkschouw deelnemen, meldt u dan dinsdag in het park om 15.45 uur.

Team Wijkbeheer van de gemeente Westland organiseert sinds 4 jaar regelmatig en steeds op een andere locatie in de gemeente een wijkschouw. Zo blijft de gemeente in gesprek met u als inwoner en wordt duidelijk wat u van de leefbaarheid in uw wijk of buurt vindt. De begrippen schoon, heel en veilig staan daarbij centraal.

Leefbaarheid en veiligheid centraal
Een wijkschouw is een wandeling door een wijk of buurt. Deelnemers aan een wijkschouw zijn, behalve de bewoners (u dus), ook de partijen die een rol spelen bij de leefbaarheid en de veiligheid in een buurt. Dit zijn bijvoorbeeld: gemeenteambtenaren, politie, woningcorporaties en welzijnsorganisaties. Tijdens de wijkschouw kunt u uw problemen en wensen direct kenbaar maken aan de medewerkers van gemeente, die de wijkschouw begeleiden. Alle onderwerpen met betrekking tot groen, verlichting, bestrating, reiniging, verkeerszaken etc. kunnen tijdens de wijkschouw aan de orde worden gesteld.

De komende tijd staan de volgende wijkschouwen op het programma:
* Dinsdag 12 oktober, Monster.
Verzamelen in het park aan het Hartmanplein om 15.45 uur.
* Dinsdag 26 oktober, Maasdijk.
Verzamelen op de speelplaats aan de Prins Constantijnstraat om 15.45 uur.

U bent van harte welkom deel te nemen aan de wijkschouw in uw buurt of wijk. Vooraf aanmelden is niet nodig. De wijkschouw duurt ongeveer twee uur.