Nieuw boek: Gezond en prijsbewust koken met Mathijs Vrieze

05/10/2010 15:33

Buro TEXT

Op dinsdag 12 oktober a.s. lanceert Mathijs Vrieze, TV-kok en auteur, zijn nieuwe boek Gezond en prijsbewust koken met Mathijs in Wellnessresort de Zwaluwhoeve te Harderwijk.

In dit prachtig geïllustreerde kookboek legt Mathijs de nadruk op het koken van heerlijke recepten met verse producten. Hij laat zien dat koken met verse producten niet duur hoeft te zijn en dus voor iedereen bereikbaar is. Daarnaast creëert hij bewustwording met betrekking tot hetgeen we eten. Weet wat je eet en je zult blijvend resultaat zien. Een betere balans van lichaam en geest en niet te vergeten op de weegschaal.

'Ik wil ervoor waken dat Nederland zich steeds weer blijft storten in de veelheid van aanbiedingen van nieuwe dieet boeken en crashdieet-hypes. Doordat mensen niet inzien dat ze hun eet- en denkpatroon aan moeten passen, zal het resultaat iedere keer weer nihil zijn. In een recordtempo afvallen is ongezond! Mijn boek zie ik als een waardevolle aanvulling en instrument waar mensen echt iets aan hebben. Het leert mensen bewust te koken en eten', aldus Mathijs.

Tijdens de boeklancering zal cardioloog mevrouw Dr. M.E. Wittekoek verbonden aan Cardiologie Centra Nederland een korte presentatie houden over de positieve invloed van een gezond en bewust eetpatroon. Het eerste exemplaar van het boek zal door Manon Thomas aan Mathijs Vrieze worden overhandigd.

Het boek is vanaf woensdag 12 oktober a.s. in iedere boekwinkel verkrijgbaar.

Mathijs Vrieze is dè gezonde en hippe Nederlandse TV kok van dit moment! Dat koken met verse producten niet duur hoeft te zijn bewijst Mathijs in zijn nieuwe boek Gezond en prijsbewust koken! Het bevat meer dan 50 budgetvriendelijke recepten en besparingstips voor in de keuken. Daarnaast biedt dit boek weekmenu's om af te slanken, kooktips en voedingsinformatie die de basis zijn voor een gezonde lifestyle.

Naast het schrijven van boeken is Mathijs dagelijks enthousiast met koken bezig. Hij geeft kookworkshops, schrijft columns in de media en presenteert kookprogramma's op tv. Met zijn enthousiasme en passie voor het gezonde leven neemt Mathijs u graag mee op ontdekkingsreis door de keuken van gezond en prijsbewust koken.