Ezwim

TMT Ventures neemt Ezwim over

Amsterdam, 12 oktober, 2010 - TMT Ventures, een investeringsmaatschappij op het gebied van telecommunicatie, media & nieuwe technologiën neemt Ezwim, Europees marktleider op het gebied van telecom expense en service management, over. Financiële gegevens zijn niet vrijgegeven.

Ezwim's Software-as-a-Service diensten helpen bedrijven wereldwijd om mobiele en vaste telecomkosten te reduceren met 20 tot 40%. Ezwim heeft klanten op alle continenten en is actief in diverse sectoren zoals consultancy, accountancy en advocatuur. Het bedrijf verkoopt direkt en middels een internationaal netwerk van distributie partners en telecom operators. Dankzij de Ezwim diensten hebben bedrijven inzicht in en controle over de totale telecom uitgaven en assets. TMT Ventures zal de onderneming helpen verder te groeien binnen haar bestaande markten maar ook in nieuwe markten en zal tevens het team versterken.

Ron van Valkengoed, Managing Director van Ezwim zegt: "De overname door TMT Ventures is een teken van sterkte, voor ons als bedrijf, voor onze marktpositie en voor onze visie om bedrijven wereldwijd de beste telecom management produkten te bieden. TMT zal Ezwim helpen om versneld te groeien met als ambitie wereldwijd marktleider te worden."

Bram Cool, Partner van TMT Ventures zegt: "Ezwim biedt veel groeipotentie door de omvang van de telecom expense management markt, haar schaalbare model en het geweldige team. Wij zijn erg onder de indruk van de prestaties van het bedrijf en kijken ernaar uit om samen met Ezwim te bouwen aan een wereldwijd succes."

Over TMT Ventures

TMT Ventures is een Nederlandse investeringsmaatschappij op het gebied van telecommunicatie, media & nieuwe technologiën, het bedrijf is opgericht in 2007. TMT Ventures is een betrokken en actieve investeerder. De partners van TMT Ventures hebben veel ervaring met het creëren van shareholder value. Het team is multi-disciplinair, met een sterke combinatie van ondernemerschap, strategisch management, strategy consulting en investment banking.

Meer informatie
Wendy van Meer, Marketing Manager
Tel. +31 20 8884388
Email: wvanmeer@ezwim.com

"De introductie van EZ-Mobile heeft geleid tot een blijvende substantiële kostenreductie (40%) met een minimum aan management inspanning."

Jan Kees Hage, Budelpack International