MBO raad

Aanmelden voor Ginjaar-Maas Prijs en Gouden Ervaringscertificaat

11-10-2010 - U kunt weer projecten inschrijven voor de Ginjaar-Maas Prijs en het Gouden Ervaringscertificaat. U kunt tot en met 12 november projecten aanmelden.
Ginjaar-Maas 2010
Voor het winnen van de Ginjaar-Maas prijs (20.000 euro) komen projecten/initiatieven in aanmerking die volwassen werkenden of werkzoekenden stimuleren tot leren, zodat zij hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten. Projecten die subsidie ontvangen via de Tijdelijke Stimuleringsregeling Leren en Werken zijn uitgesloten van deelname.

De Ginjaar-Maas Prijs is vernoemd naar Nel Ginjaar-Maas. Zij was staatssecretaris Onderwijs in de kabinetten Lubbers I en II. Zij heeft zich ingezet om de relatie onderwijs-arbeidsmarkt te verbeteren en stimuleerde jongeren om te blijven leren.

Het Gouden Ervaringscertificaat 2010
De prijs van het Gouden Ervaringscertificaat (10.000 euro) gaat naar het meest geslaagde project, waarbij Ervaringscertificaten behaald zijn. Profit- en non-profit organisaties, groot of klein, die als klant optreden bij de uitvoering van EVC-procedures komen in aanmerking voor de prijs.

Meer informatie en aanmelden
project.lerenenwerken.nl/ginjaar-maas-prijs
project.lerenenwerken.nl/hetgoudenervaringscertificaat

Bron/Auteur: