Warchild


De VAK haalt met De VAK Popprijs 186,- op voor War Child!

12 oktober 2010 - De VAK
Samen met 3 muziek bands van de drie grote scholengemeenschappen in Delft (Stanislascollege, Grotius College en het Christelijk Lyceum Delft), heeft het centrum voor de kunsten in Delft dit jaar de `VAK Popprijs 2010' georganiseerd. De toegang tot de finale was EUR 1,- ten bate van het werk van War Child.

De VAK Popprijs 2010
De VAK Popprijs bestaat uit een voorronde en een finale. Aan de voorronde mogen maximaal 12 bands meedoen. Daaruit kiest een deskundige jury 4 finalisten. De finale was op 11 juni jl. in het Floratheater in Delft. Unaniem werd de band `Wessel's modern orchestra of Jazz'n Blues' van het Stanislascollege tot winnaar van De VAK Popprijs 2010 uitgeroepen. Zij kregen als wissel bokaal een kunstwerk van VAK-docent Ad Haring. Daarnaast mochten zij ook een CD opnemen! De jury bestond dit jaar uit onder andere stond voorzitter Polle Eduard, een bekende Delftse popmuzikant.

War Child wil de band `Wessel's modern orchestra of Jazz'n Blues' van harte feliciteren en De VAK bedanken voor de inzet voor War Child.

Foto's: Yannick picco