Studenten.nl: Student kiest voor billen en borsten

12/10/2010 12:13

Studenten.nl

Studenten vinden mooie billen en borsten het belangrijkst bij een vrouw. Slechts 11% van de studenten vindt brains het belangrijkst. Dit blijkt uit een onderzoek dat is uitgevoerd door Studenten.nl onder meer dan 2000 studenten.

Maar liefst 40% van de studenten gaat voor mooie borsten, op de voet gevolgd door mooie billen, met 38%. 10 % van de studenten vindt mooie benen het belangrijkst.

De meningen van de respondenten lopen erg uiteen: "Eigenlijk vind ik alles wel mooi aan een vrouw; ogen, gezicht, uitstraling...Maar ja, laten we eerlijk zijn...Borsten vallen altijd als eerste op." En "Toegegeven borsten vallen vaak het eerste op. Maar ik ga toch voor de billen, als die helemaal zijn zoals ze moeten zijn, mooi rond en in de juiste proporties, dan kan het voor mij echt niet meer stuk." en "De brains van mijn vriendin zijn super sexy!". Een andere student kon eigenlijk niet kiezen en zei "ik wil mooie borsten, benen, billen én brains".

Zijn het nu alleen de mannen die kicken op een mooi lijf? "Nee, bij een eerder onderzoek bleek dat ook de vrouwelijke studenten de brains van een man minder belangrijk vinden dan een lekker lichaam. Dat wordt weer druk bij de sportschool...", aldus Johanna Buutkamp van Studenten.nl.

Uitslag poll 'Wat vind jij het mooiste aan een vrouw'?


1. Borsten 40 %


2. Billen 38 %


3. Brains 11 %


4. Benen 10 %

Over Studenten.nl

Studenten.nl is het populairste studentenplatform van Nederland. Je vindt hier alle informatie waar je als student maar naar op zoek kunt zijn. Nieuws, blogs, polls, filmtips, kamers, dating, kroegen, eetcafés, opleidingen, verenigingen, studieboeken, alumni, uitgaan, aanbiedingen, abonnementen, vakanties, stages, carrière, lifestyle en nog veel meer.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.studenten.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,