Nieuwe Steen Investments NV


NSI breidt organisatie verder uit

NSI heeft de organisatie versterkt met Paul Jansen, ir. Michel Castelijn en drs. Martijn Roorda RT.

Jansen (47), die tot voor kort werkzaam was bij Hanzevast als directeur verhuur, gaat leiding geven aan het verhuurteam dat verantwoordelijk is voor de kantorenportefeuille van NSI.

Castelijn (35) is per 1 oktober in dienst getreden, hij gaat de afdeling Bouw & Ontwikkeling verder versterken en zal zich gaan bezighouden met ontwikkel- en realisatieactiviteiten en de verduurzaming van de portefeuille van NSI. Castelijn is afkomstig van Dura Vermeer Vastgoed, waar hij als projectontwikkelaar werkzaam was en tevens invulling gaf aan de samenwerking met de TU Delft en het thema duurzaamheid in het algemeen .

Roorda (29) zal in zijn nieuwe functie verantwoordelijk worden voor de commerciële verhuur van de kantorenportefeuille in Noord- en Oost- Nederland. Roorda heeft tot voor kort bij Hanzevast gewerkt als asset manager, waar hij verantwoordelijk is geweest voor de performance van de portefeuille en heeft daarnaast ervaring opgedaan in de acquisitie in Nederland en Duitsland.

NSI streeft ernaar om nauwere banden op te bouwen met bestaande huurders en potentiële huurders door middel van relatiemanagement en huisvestingadvies. Paul Jansen, Michel Castelijn en Martijn Roorda brengen kennis en ervaring op deze terreinen mee.