GroenLinks Etten Leur


Uitnodiging huiskamerbijeenkomst

Dinsdag 12 oktober 2010, 12:06u - Sonja Van den Berge

Sinds de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2010 is er veel gebeurd. Nederland is aan het "verWilderen". De (negatieve) effecten daarvan gaan ook aan Etten-Leur niet voorbij. Gelukkig kennen wij in onze gemeente een sterke GroenLinks afdeling. De laatste maanden is de afdeling aanzienlijk gegroeid. Het wordt tijd dat oude en nieuwe leden nader met elkaar kennis gaan maken. Niet om het over Wilders c.s te hebben, maar over onszelf. Over onze idealen, wensen en concrete ideeën wat betreft de gemeentepolitiek.

Daarom nodigen wij jou, als lid van GroenLinks afdeling Etten-Leur, uit voor een informele huiskamerbijeenkomst op woensdag 3 november 2010 vanaf 19.30 uur bij Sonja Van den Berge.

GroenLinks wordt in de gemeenteraad vertegenwoordigd door Sonja Van den Berge en Josje Eggenkamp. Naast hen zijn er enkele leden als burgerlid actief in bijeenkomsten van de gemeenteraad. Zij zijn in ieder geval op 3 november aanwezig om met de (nieuwe) leden van GroenLinks kennis te maken. Zij willen graag input van de leden om hun werk in de gemeenteraad goed te kunnen doen.

Je bent die avond van harte welkom op de Grauwe Polder 158, 4876 AC Etten-Leur. We rekenen op je komst!

Namens het bestuur van GroenLinks afdeling Etten-Leur,

Wil Eggenkamp

076-5016505

wileggenkamp@kpnmail.nl